Horoscopul dragostei pentru săptămâna 6-12 iunie. Balanța se va îndrăgosti

Indiferent cât de mult s-ar opune, Balanța se va îndrăgosti.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îți face griji dacă lucrurile par să meargă prost.

Aspectul astral din această săptămână poate părea că încurcă anumite aspecte ale vieții tale amoroase, dar asta doar pentru că ceva mai potrivit este pe cale să apară

Deci, chiar dacă lucrurile par să meargă prost, să știi că cineva mai bun este chiar după colț și te așteaptă. 

Citește și: Cea mai norocoasă zi a lunii iunie pentru fiecare zodie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Energia astrală din această săptămână indică faptul că poți realiza practic orice îți doreștim mai ales când vine vorba de dragoste și relații.

Ai acea carismă care întoarce captele și este sigur că o persoană în special va dori să afle mai muște despre tine.

Dacă interacționezi cu cineva nou, fii tu însuți.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îți face griji dacă lucrurile nu merg conform planului în această săptămână, deoarece configurația astrală creează un climat foarte interesant.

Dacă ești în căutarea unei persoane foarte speciale, atunci nu te vei conecta cu ea în niciunul dintre modurile tale obișnuite.

trebuie să ai o gamă largă și să faci lucruri care sunt destul de diferite de cele pe care le faci de obicei, dar nu vei fi dezamăgit/ă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de o surpriză. Cumva, experimentezi un șoc care reverberează chiar prin viața ta amoroasă și probabil că va fi unul dintre cele mai plăcute.

Este ciudat cum crezi că ești făcut/ă pentru o anumită relație, când din senin ceva se întâmplă și te apropii subit de altcineva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu poți fi sigur/ă de nimic, cu energia astrală din această săptămână.

Dacă ai o relație, atunci persoana iubită poate afișa anumite modele de comportament atipice pentru ea sau poate veni brusc cu o idee care pare să nu fie a ei.

Cu toate acestea, poate fi exact ceea ce este necesar pentru a-ți condimenta viața amoroasă și pentru a face lucrurile dintre voi cu adevărat grozave.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aspectele astrale din această săptămână ar putea însemna că unda cerebrală are un impact puternic asupra relației tale actuale.

Dacă amândoi ați încercat să declanșați un proiect comun, dar până acum v-ați confruntat cu nenumărate obstacole, atunci te poți aștepta ca o idee grozavă să vă salveze planurile. Poți sărbători, ceea ce se va întâmpla va fi sclipitor și vă va apropia și mai tare. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Un curent puternic ar putea să se opună dorinței tale de a sta la distanță de o anumită persoană. Ai decis deja că trebuie să stai departe, dar nu e așa simplu precum credeai.

Conjuncțiile astrale din această săptămână poate înseamna că soarta intervine și, oricât de mult ai prefera să nu pierzi controlul și să te îndrăgostești, s-ar putea să nu îți iasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Energia astrală din aceste zile va face, cu siguranță, să fie o săptămână plină de viață pe care nu o vei uita prea curând.

Dacă ai de gând să vorbești cu cineva care îți place cu adevărat, atunci ar putea ieși ceva spectaculos și distractiv.

Așteaptă-te ca dragostea să iasă la iveală din locurile cel mai puțin probabile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu permite rutinei să pună stăpânire pe viața ta, în special pe viața ta amoroasă. Hotărăște-te să lași loc spontaneității măcar o dată.

Energia astrală din această săptămână pare să dorească să intervină în obiceiurile tale zilnice, dar numai pentru ca Universul să-ți ofere un dar al iubirii.

Dacă ai intuiția de a face ceva diferit, atunci fă-o și nu vei regreta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Energia astrală din această săptămână ar putea să îți producă un șoc, dar acest lucru va avea un rezultat pozitiv.

Ai tendința de a amâna, iar acest lucru îți poate cauza mai multe probleme decât ai nevoie cu adevărat. Undeva de-a lungul vieții ai amânat o decizie vitală cu privire la viața ta amoroasă.

Cu toate acestea, după evenimentele din aceste zile, vei dori cu siguranță să grăbești lucrurile.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îți face griji dacă îți lipsește inspirația cu privire la cum să atragi pe cineva la tine acasă. Energia astrală din această săptămână indică faptul că este necesar să fii complet original/ă și unic/ă.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci nu face nimic care să miroasă a normalitate, chiar dacă trebuie să te prefaci puțin. Viața nu va mai fi niciodată la fel.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Alinierea astrală din această săptămână înseamnă o șansă de a te răsfăța cu unele dintre cele mai incitante și evadatoare fantezii ale tale.

Dacă ai pe cineva cu care să le împărtășești, profită de această ocazie pentru da tu startul la joc.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci nu face nimic din ceea ce faci în mod normal. Încearcă să fii diferit/ă și să încerci o nouă atmosferă. Vei fi bucuros/oasă că ai făcut-o!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod