Horoscopul banilor pentru săptămâna 6-12 iunie. Berbecul trebuie să reușească pe cont propriu

Berbecul trebuie să reușească pe cont propriu, doar așa va obține mai mulți bani.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un accent pe munca pe cont propriu îți oferă multe motive pentru a începe acea nouă afacere pe care o ai de mult timp în minte,

Deoarece segmentul tău social se extinde, poți aduna o echipă adecvată pentru a-ți promova ideile unui public mai larg, fără a te simți coplești/ă.

Aspectele astrale din această săptămână aduc o energie nouă, banii vor veni dacă împărtășești ceea ce știi în moduri noi și creative.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea să te simți puțin blocat/ă în această săptămână. Acest lucru îți va influența viața profesională, impulsionându-te să te gândești mai bine asupra a ceea ce vei face de acum înainte. Cu toate acestea, poate fi incomod să faci aceste modificări.

Deciziile luate acum trebuie să se axeze în jurul asumării responsabilității pentru ceea ce datorezi și plătirii restanțelor sau împrumuturilor cât mai repede posibil. 

Citește și: Cea mai norocoasă zi a lunii iunie pentru fiecare zodie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Poți obține ceea ce ai nevoie în această săptămână, cel mai probabil o compensație.

Poate fi necesar să iei în considerare audiențele sau baze de clienți din afara țării pentru un succes mai mare.

Gândește-te la cum să-ți încorporezi spiritualitatea în munca ta. Relațiile tale vor fi de ajutor, de susținere și, mai ales, productive.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă banii te-au tulburat recent, aspectele astrale din această săptămână te ajută să ieși din acea fază.

Evenimentele îți vor zgudui puțin viața de acasă și emoțiile interioare. Sentimentele pot părea că vin de nicăieri. Cu toate acestea, tot ce se întâmplă îți deschide calea de a te elibera de metehnele vechi, astfel încât să poți avansa în ceea ce privește banii.

Ești îndemnat/ă să-ți spui părerea la locul de muncă, nu lăsa pe altcineva să pretindă că a făcut ceea ce ai făcut tu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va avea loc un schimb de idei. Acest lucru poate fi propice pentru a începe o nouă carieră sau pentru a avansa în cea pe care o ai.

Tot ceea ce este necesar este să fii sincer cu tine însuți.

Aspectele astrale care afectează comunicarea te fac puțin ciudat/ă și unic/ă. Nu îți va păsa de ceea ce spun alții, ceea ce va face tot mai posibil să ceri cât valorezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, această săptămână este despre o schimbare neașteptată, ceea ce înseamnă că s-ar putea să destabilzat/ă temporar.

Dacă te descurci bine, s-ar putea să ai de-a face cu o inversare a norocului sau invers.  Nu prespune că nimic va dura pentru totdeauna.

Totuși, un alt aspect te încurajează să-ți descoperi adevărata voce, mai ales când vine vorba de muncă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru tine, această săptămână este despre alimentarea cu energie. Vei găsi modalități de a cheltui bani pentru activități distractive sau vei avea o întâlnire de familie pentru a determina cele mai prudente strategii de investiții.

Comunicarea este excelentă și îți va permite să îți faci obiectivele clare și concise. Cu acțiune concentrată, tu și cei dragi puteți atinge orice obiective pe care vi le-ați stabilit. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta poate fi necesar să cheltuiești pentru reparații sau să aduci mai multă comunicare în casa ta sub formă de internet sau linii telefonice noi.

Acest lucru poate fi util dacă te gândești să muți o parte din munca ta în această zonă.

Între timp, casa banilor și a valorilor indică o perioadă de mare acțiune și activitate pe acest front. Poți face tot ce ai nevoie și mai mult!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta ai o mulțime de energie pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ești dornic/ă de acțiune și de afirmații, așa că nu este bine să stai pe spate și să aștepți ca alții să-ți deschidă ușile.

Ai imboldul și instrumentele necesare pentru a ajunge acolo unde trebuie să fii pentru a câștiga mai mulți bani.

Vorbește fără să fii prea arogant/ă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei primi vești despre oportunități de angajare mai bune și idei despre cum să câștigi mai mult. Asta ți-ar face viața mai ușoară, nu?

Un accent pe karma și pe viețile trecute dezvăluie o nouă abilitate pe care nu ți-ai dat seama că o ai.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai abilități unice de comunicare pentru a-ți transmite ideile și obiectivele la locul de muncă. Este ca o lecție de performanță.

Ai ceea ce este necesar pentru a-ți exprima punctul de vedere, fie că este o prezentare sau o cerere de mărire de salariu.

Aspectele astrale te ajută să mergi mai departe, influențând grupurile și angajarea pe cont propriu. Deși poate lucrezi singur/ă, ai parte de mult sprijin financiar. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Această săptămână este despre carieră și figuri autoritare. Cu atât de multă acțiune concentrată pe  acest plan,  este posibil să nu ai timp să faci altceva.

Cu toate acestea, primești îndrumări divine despre cum să înaintezi mai ușor spre obiectivele tale. Ascultă cu atenție, deoarece primești atâtea informații valoroase încât s-ar putea să nu poți dormi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod