Horoscopul săptămânii 6-12 iunie. Racul se va apropia subit de cineva

Racul se va apropia subit de cineva, sau mai degrabă... de altcineva.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Nu îți face griji dacă lucrurile par să meargă prost.

Aspectul astral din această săptămână poate părea că încurcă anumite aspecte ale vieții tale amoroase, dar asta doar pentru că ceva mai potrivit este pe cale să apară

Deci, chiar dacă lucrurile par să meargă prost, să știi că cineva mai bun este chiar după colț și te așteaptă.

Bani

Un accent pe munca pe cont propriu îți oferă multe motive pentru a începe acea nouă afacere pe care o ai de mult timp în minte,

Deoarece segmentul tău social se extinde, poți aduna o echipă adecvată pentru a-ți promova ideile unui public mai larg, fără a te simți coplești/ă.

Aspectele astrale din această săptămână aduc o energie nouă, banii vor veni dacă împărtășești ceea ce știi în moduri noi și creative.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână indică faptul că poți realiza practic orice îți doreștim mai ales când vine vorba de dragoste și relații.

Ai acea carismă care întoarce captele și este sigur că o persoană în special va dori să afle mai muște despre tine.

Dacă interacționezi cu cineva nou, fii tu însuți.

Bani

S-ar putea să te simți puțin blocat/ă în această săptămână. Acest lucru îți va influența viața profesională, impulsionându-te să te gândești mai bine asupra a ceea ce vei face de acum înainte. Cu toate acestea, poate fi incomod să faci aceste modificări.

Deciziile luate acum trebuie să se axeze în jurul asumării responsabilității pentru ceea ce datorezi și plătirii restanțelor sau împrumuturilor cât mai repede posibil.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Nu îți face griji dacă lucrurile nu merg conform planului în această săptămână, deoarece configurația astrală creează un climat foarte interesant.

Dacă ești în căutarea unei persoane foarte speciale, atunci nu te vei conecta cu ea în niciunul dintre modurile tale obișnuite.

trebuie să ai o gamă largă și să faci lucruri care sunt destul de diferite de cele pe care le faci de obicei, dar nu vei fi dezamăgit/ă.

Bani

Poți obține ceea ce ai nevoie în această săptămână, cel mai probabil o compensație.

Poate fi necesar să iei în considerare audiențele sau baze de clienți din afara țării pentru un succes mai mare.

Gândește-te la cum să-ți încorporezi spiritualitatea în munca ta. Relațiile tale vor fi de ajutor, de susținere și, mai ales, productive. 

Citește și: Cea mai norocoasă zi a lunii iunie pentru fiecare zodie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea parte de o surpriză. Cumva, experimentezi un șoc care reverberează chiar prin viața ta amoroasă și probabil că va fi unul dintre cele mai plăcute.

Este ciudat cum crezi că ești făcut/ă pentru o anumită relație, când din senin ceva se întâmplă și te apropii subit de altcineva.

Bani

Dacă banii te-au tulburat recent, aspectele astrale din această săptămână te ajută să ieși din acea fază.

Evenimentele îți vor zgudui puțin viața de acasă și emoțiile interioare. Sentimentele pot părea că vin de nicăieri. Cu toate acestea, tot ce se întâmplă îți deschide calea de a te elibera de metehnele vechi, astfel încât să poți avansa în ceea ce privește banii.

Ești îndemnat/ă să-ți spui părerea la locul de muncă, nu lăsa pe altcineva să pretindă că a făcut ceea ce ai făcut tu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Nu poți fi sigur/ă de nimic, cu energia astrală din această săptămână.

Dacă ai o relație, atunci persoana iubită poate afișa anumite modele de comportament atipice pentru ea sau poate veni brusc cu o idee care pare să nu fie a ei.

Cu toate acestea, poate fi exact ceea ce este necesar pentru a-ți condimenta viața amoroasă și pentru a face lucrurile dintre voi cu adevărat grozave.

Bani

Săptămâna aceasta va avea loc un schimb de idei. Acest lucru poate fi propice pentru a începe o nouă carieră sau pentru a avansa în cea pe care o ai.

Tot ceea ce este necesar este să fii sincer cu tine însuți.

Aspectele astrale care afectează comunicarea te fac puțin ciudat/ă și unic/ă. Nu îți va păsa de ceea ce spun alții, ceea ce va face tot mai posibil să ceri cât valorezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Aspectele astrale din această săptămână ar putea însemna că unda cerebrală are un impact puternic asupra relației tale actuale.

Dacă amândoi ați încercat să declanșați un proiect comun, dar până acum v-ați confruntat cu nenumărate obstacole, atunci te poți aștepta ca o idee grozavă să vă salveze planurile. Poți sărbători, ceea ce se va întâmpla va fi sclipitor și vă va apropia și mai tare.

Bani

Pentru tine, această săptămână este despre o schimbare neașteptată, ceea ce înseamnă că s-ar putea să destabilzat/ă temporar.

Dacă te descurci bine, s-ar putea să ai de-a face cu o inversare a norocului sau invers.  Nu prespune că nimic va dura pentru totdeauna.

Totuși, un alt aspect te încurajează să-ți descoperi adevărata voce, mai ales când vine vorba de muncă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Un curent puternic ar putea să se opună dorinței tale de a sta la distanță de o anumită persoană. Ai decis deja că trebuie să stai departe, dar nu e așa simplu precum credeai.

Conjuncțiile astrale din această săptămână poate înseamna că soarta intervine și, oricât de mult ai prefera să nu pierzi controlul și să te îndrăgostești, s-ar putea să nu îți iasă.

Bani

Pentru tine, această săptămână este despre alimentarea cu energie. Vei găsi modalități de a cheltui bani pentru activități distractive sau vei avea o întâlnire de familie pentru a determina cele mai prudente strategii de investiții.

Comunicarea este excelentă și îți va permite să îți faci obiectivele clare și concise. Cu acțiune concentrată, tu și cei dragi puteți atinge orice obiective pe care vi le-ați stabilit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Energia astrală din aceste zile va face, cu siguranță, să fie o săptămână plină de viață pe care nu o vei uita prea curând.

Dacă ai de gând să vorbești cu cineva care îți place cu adevărat, atunci ar putea ieși ceva spectaculos și distractiv.

Așteaptă-te ca dragostea să iasă la iveală din locurile cel mai puțin probabile.

Bani

Săptămâna aceasta poate fi necesar să cheltuiești pentru reparații sau să aduci mai multă comunicare în casa ta sub formă de internet sau linii telefonice noi.

Acest lucru poate fi util dacă te gândești să muți o parte din munca ta în această zonă.

Între timp, casa banilor și a valorilor indică o perioadă de mare acțiune și activitate pe acest front. Poți face tot ce ai nevoie și mai mult!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Nu permite rutinei să pună stăpânire pe viața ta, în special pe viața ta amoroasă. Hotărăște-te să lași loc spontaneității măcar o dată.

Energia astrală din această săptămână pare să dorească să intervină în obiceiurile tale zilnice, dar numai pentru ca Universul să-ți ofere un dar al iubirii.

Dacă ai intuiția de a face ceva diferit, atunci fă-o și nu vei regreta!

Bani

Săptămâna aceasta ai o mulțime de energie pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ești dornic/ă de acțiune și de afirmații, așa că nu este bine să stai pe spate și să aștepți ca alții să-ți deschidă ușile.

Ai imboldul și instrumentele necesare pentru a ajunge acolo unde trebuie să fii pentru a câștiga mai mulți bani.

Vorbește fără să fii prea arogant/ă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână ar putea să îți producă un șoc, dar acest lucru va avea un rezultat pozitiv.

Ai tendința de a amâna, iar acest lucru îți poate cauza mai multe probleme decât ai nevoie cu adevărat. Undeva de-a lungul vieții ai amânat o decizie vitală cu privire la viața ta amoroasă.

Cu toate acestea, după evenimentele din aceste zile, vei dori cu siguranță să grăbești lucrurile.

Bani

Vei primi vești despre oportunități de angajare mai bune și idei despre cum să câștigi mai mult. Asta ți-ar face viața mai ușoară, nu?

Un accent pe karma și pe viețile trecute dezvăluie o nouă abilitate pe care nu ți-ai dat seama că o ai.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Nu îți face griji dacă îți lipsește inspirația cu privire la cum să atragi pe cineva la tine acasă. Energia astrală din această săptămână indică faptul că este necesar să fii complet original/ă și unic/ă.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci nu face nimic care să miroasă a normalitate, chiar dacă trebuie să te prefaci puțin. Viața nu va mai fi niciodată la fel.

Bani

Ai abilități unice de comunicare pentru a-ți transmite ideile și obiectivele la locul de muncă. Este ca o lecție de performanță.

Ai ceea ce este necesar pentru a-ți exprima punctul de vedere, fie că este o prezentare sau o cerere de mărire de salariu.

Aspectele astrale te ajută să mergi mai departe, influențând grupurile și angajarea pe cont propriu. Deși poate lucrezi singur/ă, ai parte de mult sprijin financiar.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Alinierea astrală din această săptămână înseamnă o șansă de a te răsfăța cu unele dintre cele mai incitante și evadatoare fantezii ale tale.

Dacă ai pe cineva cu care să le împărtășești, profită de această ocazie pentru da tu startul la joc.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci nu face nimic din ceea ce faci în mod normal. Încearcă să fii diferit/ă și să încerci o nouă atmosferă. Vei fi bucuros/oasă că ai făcut-o!

Bani

Această săptămână este despre carieră și figuri autoritare. Cu atât de multă acțiune concentrată pe  acest plan,  este posibil să nu ai timp să faci altceva.

Cu toate acestea, primești îndrumări divine despre cum să înaintezi mai ușor spre obiectivele tale. Ascultă cu atenție, deoarece primești atâtea informații valoroase încât s-ar putea să nu poți dormi!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod