Rețeta frumuseții: 10 alimente pentru un păr sănătos şi strălucitor


Dietele drastice şi alimentele care conţin zahăr afectează structura firului de păr. În schimb consumul de stridii, ouă şi carne de pui ajută la menţinerea sănătăţii podoabei capilare.

Specialiştii în sănătate şi frumuseţe au realizat un top 10 al alimentelor care ajută la menținerea frumuseții și sănătății părului. Iată clasamentul publicat de cotidianul britanic Daily Mail și citat de Mediafax.

1. Somonul - pentru acizii graşi Omega 3 care au proprietăţi antiinflamatoare, ce ajută la deschiderea foliculilor şi impulsionează creşterea firelor.

2. Morcovii - pentru vitamina A, care dă strălucire părului.

3. Spanacul - pentru conţinutul de fier, care ajută la oxigenare, impulsionând creşterea. Spanacul este bogat în vitaminele B, C, E, în potasiu, calciu, magneziu şi Omega 3, toate necesare firului de păr.

4. Carne de pui - pentru proteine, care contribuie la întărirea podoabei capilare.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod