Beth Hart, vocea care “opreste timpul in loc”, va canta pe 21 iulie, la Sala Palatului

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuala, nominalizata la Premiile Grammy si castigatoare a nenumarate discuri de platina si premii muzicale pentru albumele si pentru vocea sa, va concerta pentru prima data in Romania, pe 21 iulie, la Sala Palatului, la invitatia VreauBilet.
Artista cu viata de film si voce despre care se spune ca “opreste timpul in loc” si “este obligatoriu de ascultat live macar o data in viata”, considerata un mix vocal intre Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding si Amy Winehouse, va aduce la Sala Palatului un show care in toata lumea se desfasoara cu casa de bilete inchisa.

Beth Hart care considera ca nu exista act artistic fara demoni si agonie, a reusit printr-o reprezentatie live de cateva minute in 2012, la Kennedy Center Honors, sa-i ridice in picioare in rafale de aplauze pe presedintele Barack Obama si pe sotia sa, Michelle in cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, si el prezent la eveniment si cucerit iremediabil de vocea fara pereche a artistei.

Pe langa albumele solo compuse in mare parte de ea ca rabufnire a unui trecut tumultuos si plin de drame, Beth Hart a fost invitata sa cante alaturi de legende ale muzicii blues si rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck si Slash, alaturi de care a concertat in intreaga lume si a lansat albume vandute in numar record.

    
Beth Hart a fost comparata ca excese, drama, talent si genialitate cu Amy Winehouse si Janis Joplis pe care a si intruchipat-o in musicalul “Love, Janis”. Beth Hart marturiseste fara ocolisuri de cate ori are ocazia ca a avut de reglat conturi cu multi demoni din viata ei, a inceput sa consume alcool de tanara, la 13 ani era deja la dezalcoolizare, la 20 de ani cand sora sa a decedat din cauza unei complicatii a virusului HIV, a inceput sa lupte cu efectele drogurilor, a alcoolului, a depresiilor, a deciziilor extreme, a relatiilor nocive si a primit si diagnosticul de bi-polaritate.

Desi artista spune ca moartea ii parea cea mai la indemana salvare, se pare ca destinul a avut alte planuri pentru ea, pentru ca i-a scos in cale o dragoste nesperata ce a implinit-o si a salvat-o.
Intr-una din crizele ei cauzate de droguri, aflata in agonie si-a privit iubitul plangandu-i in brate si a gandit ca atata timp cat exista un om atat de bun care o iubeste, cu siguranta exista si in ea ceva bun dincolo de toti demonii pe care ii simtea coplesind-o.

Beth Hart isi striga eliberarea de droguri in fiecare concert, de curand anuntandu-si publicul de la Royal Albert Hall din Londra ca a implinit 13 ani de libertate si viata fara droguri.

Artista sexy cu voce vibranta, in varsta de 43 de ani, a fost decoperita de managerul si viitorul ei prieten apropiat David Wolff in timp ce canta pe strazile din LA si doar cateva saptamani au trecut de atunci pana la primul sau album lansat si plasat pe primele locuri in lume in topurile de blues.

Producatorii muzicali si artistii mari care au decis sa lucreze cu Beth Hart de la prima auditie a vocii ei au declarat public acelasi lucru - ca artista are o voce inspirationala care te transforma si te poarta pana in cele mai adanci sfere ale sufletului uman.


Pe 21 iulie, la Sala Palatului, romanii vor face cunostinta cu artista care, dupa reactiile tuturor celor care au auzit-o live, cucereste de la primele note cantate. Organizatorii evenimentului, VreauBilet vor pune in vanzare biletele pentru concertul Beth Hart pe 13 martie, iar cei care vor cumpara bilete pana in data de 26 martie, vor avea o reducere de 15% din pretul biletelor care se pot cumpara pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Dupa perioada de reducere, preturile intregi ale biletelor incep de la 120 de lei si ajung pana la 270 de lei la categoria VIP.   
11 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod