Încearcă manichiura nail art a verii: model diferit pe fiecare unghie

Nu poți să te hotărăști ce model nail art să alegi? Poate nici nu trebuie să alegi! Poartă câte un desen pe fiecare unghie, pentru o manichiură originală și interesantă care este în tendințe
Cu mult timp în urmă, nail art însemna să-ți desenezi un model (de obicei o floricică) pe unghia degetului inelar. Cele mai multe adolescente din anii 2000 se pot lăuda că au încercat acest stil. În prezent, însă, nail art a ajuns la nivelul numelui pe care îl poartă: o artă!

Modelele realizate acum pe unghii variază de la picturi în miniatură, precum flori desenate până la cele mai mici detalii, portrete, modele abstracte și tehnici inovatoare.

Și pentru că avem la dispoziție o infinitate de variante, de multe ori ne este dificil să alegem un model.
Poate tocmai din această cauză vei vedea tot mai des pe Instagram manichiuri nail art care includ câte un model pe fiecare unghie. Este modalitatea femeilor pasionate de manchiuri nail art de a spune „N-am putut să mă decid!”.

Citește și: Manichiuri nail art pentru unghii lungi. 50 de idei


Acest trend a cucerit manichiuristele celebre și influencerițele din lumea beauty. Poți alege creații meticuloase ce sunt adevărate opere de artă, modele simple, minimaliste, sau desene simpatice și amuzante. 

Frumusețea acestui trend constă în faptul că lasă frâu liber creativității.
Totul este permis, nimic nu e greșit. Dacă vrei să păstrezi o temă centrală, atunci poți opta pentru elemente care au ceva în comun. De asemenea, poți elege pentru culori asemănătoare sau un detaliu subtil care să fie prezent pe toate unghiile, precum un strop de glitter.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod