5 băuturi naturale şi sănătoase care te fac mai frumoasă. Încearcă-le şi tu!

Visezi să bei o poţiune magică şi să te transformi peste noapte într-o frumuseţe absolută? Realitatea nu este chiar atât de departe pe cât ar părea.
Consumă sucuri şi smoothie-uri naturale şi sănătoase, care îţi oferă toţi nutrienţii necesari pentru o piele frumoasă, unghii puternice şi păr strălucitor. Iată care sunt:

Fără riduri - Ceaiul verde

Pentru că este foarte bogat în antioxidanţi şi flavonoide, ceaiul verde te ajută să-ţi păstrezi pielea frumoasă şi să ţii ridurile la distanţă. Antioxidanţii neutralizează efectul radicalilor liberi, moleculele care afectează structura celulară. Consumă două căni de ceai verde pe zi neîndulcit sau îndulcit cu puţină miere pentru a beneficia de efectele sale extraordinare asupra sănătăţii.

Adio pungi de sub ochi! - Sucul de ţelină

Un smoothie din frunze şi tulpini tinere de ţelină este un puternic detoxifiant. Ajută la echilibrarea nivelului de sodiu şi potasiu din organism, ceea ce ce contribuie semnificatv la eliminarea toxinelor acumulate.
Astfel, pielea ta va fi mai frumoasă iar pungile de sub ochi vor dispărea.

Unghii mai frumoase -  Smoothie de spanac

Pentru ca unghiile tale să crească rezistente şi sănătoase, organismul tău are nevoie de suficiente minerale. O sursă excelentă de minerale sunt verdeţurile şi legumele verzi. Iar spanacul este alegerea perfectă pentru un smoothie delcios. Tot ce trebuie să faci este să speli bine frunzele şi să le amesteci în blender, împreună cu o jumătate de pahar cu apă.


Păr strălucitor - Suc de morcovi

Morcovii au un conţinut bogat de beta-caroten, substanţa care îi oferă culoarea portocalie. În organism, beta-carotenul se transformă în vitamia A, esenţială pentru un scalp sănătos şi foliculi rezistenţi. Sucul natural şi proaspăt de morcovi te va ajuta să ai un păr de invidiat, dar va ţine şi ridurile la distanţă, pentru că vitamina A este şi un antioxidant absolut esenţial.

Piele sănătoasă - Smoothie de pătrunjel

O legătură de pătrunjel poate fi comparată cu un tub plin cu vitamine 100% naturale. Conţine săruri minerale de calciu, magneziu, fosfor, sodiu, potasiu, sulf, fier, vitamina A, vitamina C, vitamina E, complexul vitaminic B, coenzima Q10, iar lista poate continua.
Această plantă poate face adevărate miracole atât pentru frumuseţe, cât şi pentru sănătate. Bea un smoothie de pătrunjel de cel puţin de două ori pe săptămână, iar pielea ta va arăta absolut superb!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod