Sex: 18 motive pentru care iubitul tău nu mai ejaculează

10. Depresia sau anxietatea


Dacă în primul caz bărbatul este apatic, iar activitatea sexuală nu-i trezeşte niciun interes, în cel de-al doilea caz sexul în sine poate fi un motiv de stres. Ambele situaţii trebuie investigate de un psiholog.

11. Traumele psihologice


O altă cauză de natură psihologică a ejaculării întârziate o reprezintă traumele pe care le-a suferit bărbatul respectiv. De exemplu, un bărbat care a trecut printr-un divorţ dureros sau care a descoperit că iubita îl înşală, îşi poate bloca declanşarea orgasmului, când face sex cu o nouă femeie.

12. Medicamentele antidepresive


Ar trebui să ştii că şi medicamentele antidepresive pot cauza ejaculare întârziată, deoarece inhibă eliberarea de serotonină, hormon care ne dă acea stare de bine de care avem nevoie pentru a atinge climaxul.

12. Hipotiroidismul şi hipogonadismul


Aceste tulburări endocrine duc la o insuficienţă hormonală, care cauzează, printre altele, şi scăderea abilităţii de a ejacula, potrivit health.com.

13. Probleme neurologice


Un accident vascular, scleroza multiplă sunt afecţiuni care inhibă declanşarea orgasmului. Boala Parkinson şi diabetul zaharat sunt alte cauze ale ejaculării întârziate.

15. Accidente fizice


Un traumatism al măduvei spinării, precum şi alte răni grave pot afecta ejacularea.

16. Boli de prostată


Infecţiile la prostată sau operaţiile chirurgicale efectuate în zona pelviană îl pun pe bărbat în imposibilitatea de a ejacula.

17. Vârsta


Vârsta înaintată este un alt factor care afectează ejacularea unui bărbat. Odată cu înaintarea în vârstă creşte şi timpul în care un bărbat reuşeşte să atingă climaxul. Dacă tinerii de 20 de ani pot ejacula şi în două, trei minute, un bărbat de 40 de ani poate rezista două, trei ore! Specialiştii spun că ejacularea întârziată este unul dintre efectele îmbătrânirii.

18. Consumul de alcool


Alcoolul reduce capacitatea unui bărbat de a avea o erecţie, dar şi de a ejacula. Alcoolul reduce în egală măsură inhibiţiile şi senzaţiile! De aceea, un bărbat băut nu va avea o prestaţie bună la pat. Erecţia slabă şi incapacitatea de a ejacula sunt două dintre urmările consumului de alcool.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Costi pe 18 Dec 2021, 11:20
    Am erecție, dar nu pot ejacula

    Vă salut cu respect domnule Doctor, ajutati-mă cu această problemă, nu pot ejacula! Vă mulțumesc!

    0
    0

  • jon weyn pe 22 Mar 2017, 00:40
    nu pot ejacula

    miam bagat pe,penis vaselina alba si 4 bile rotunde de marimea unei unghi de la mana.am avut o perioada de 2 ani in care nu am avut niciun contact sexual decat masturbare iar dupa aceasta perioada am incercat o partida cu o fata si nu pot ejacula mentionez faptul ca am erectie si atractie fata de ea dar nu pot ejacula.inainte de asta nu am avut probleme de genul.circumferinta penisului este undeva la 19,20 cm.astept pareri.

    0
    0

  • niku pe 4 Feb 2013, 15:19
    ejaculare intarziata

    care ar fi solutia pt ejaculare intarziata?

    6
    0

  • Razvan pe 1 Feb 2013, 12:52
    interesant!

    Cred ca e un barbat la 1000 care nu ejacualrea. Faptul ca nu e atragatooare, nu e un motiv din cauza caruia sa nu ejaculeze. Pentru ca un barbat ejaculeaza chiar si atunci cand se masturbeaza..si mana nu e atat de atragatoare. daca totusi suferi de ejcualre precoce, ia-ti suifanoriginal.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod