sotia ideala

Soția ideală. Top 12 calități pe care bărbații le caută la o femeie



9. Este atrăgătoare din punct de vedere fizic


Da, să fii atrăgătoare din punct de vedere fizic este o calitate mult apreciată de bărbați. Vestea bună este că fiecare bărbat este atras de un anumit gen de femeie și are propriile gusturi personale. Nu există un anumit tipar de frumusețe pe care bărbații îl caută la viitoare soție!

Atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, trebuie să existe o atracție fizică între parteneri pentru a începe o relație, lucru care joacă un rol important în menținerea ei împreună.


10. Este prietenoasă și sociabilă


Niciun bărbat nu vrea să stea cu grija atitudinii partenerei sale față de prietenii sau părinții lui cărora încearcă să le-o prezinte. El nu vrea ca ea să fie cu nasul pe sus sau să fie inabordabilă. Este important ca, în calitate de parteneră de viață, ea să fie parteneră în toate domeniile vieții.

Desigur, el trebuie să aibă aceleași calități și să extindă aceeași curtoazie prietenilor, familiei, colegilor și oricui din viața ei.


11. Are simțul umorului


Știm cât de important este pentru femei ca bărbatul din viața lor să aibă un simț al umorului dezvoltat, dar este la fel de important să existe și în cealaltă direcție.

În situația în care un bărbat are mult simț al umorului, acesta ar putea să-și piardă interesul pentru o femeie care este prea rigidă. În plus, ar putea provoca tensiune dacă el este adesea amuzant și pus pe glume, iar ea întotdeauna serioasă, deoarece personalitatea lui va deveni enervantă pentru ea.


Este important ca un cuplu să poată fi jucăuș și să glumească unul cu celălalt. Ajută starea de spirit, face perioadele lungi de timp împreună mai distractive, iar râsul în doi menține tinerețea relației.

12. Este iubitoare și afectuoasă


Afecțiunea este foarte importantă. Ținutul de mână, îmbrățișările ajută la stabilirea unei conexiuni puternice.

Este greu să construiești o relație cu o persoană care nu este caldă și iubitoare, dar care mai degrabă pare constant supărată și nemulțumită.


Sursă: yourtango
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod