Zelenski i-a sunat pe Mila Kunis și Ashton Kutcher pentru a le mulțumi: Au strâns 35 de milioane de dolari pentru refugiații ucraineni

Volodimir Zelenski a vorbit printr-un apel video cu actrița Mila Kunis, născută în Ucraina, și soțul său Ashton Kutcher, pentru a le mulțumi personal că au strâns mai mult de 35 de milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina. 

Președintele ucrainean, în vârstă de 44 de ani, a vorbit duminică printr-un apel video cu cei doi actori și și-a arătat recunoștința pentru efortul depus de aceștia pentru strângerea de fonduri destinate refugiaților ucraineni. Potrivit noilor estimări ale ONU, citate de Daily Mail, numărul refugiaților a depășit 3,2 milioane. 

Kutcher, în vârsta de 44 de ani, și Kunis, de 38 de ani, care s-a născut în Cernăuți, Ucraina, au lansat o campanie GoFundMe în data de 3 martie pentru a strânge fonduri destinate ucrainenilor care au fugit din calea războiului. 

Președintele Zelenski a postat pe Twitter un mesaj prin care le-a mulțumit celor doi actori și i-a lăudat pentru inițiativa lor, spunând că aceștia „s-au numărat printre primii care au reacționat la suferința noastră.
Au strâns deja 35 de milioane de dolari pe care îi trimit către @flexport și @Airbnb pentru a ajuta refugiații ucraineni”. 

„Suntem recunoscători pentru ajutorul lor. Suntem impresionați de hotărârea lor. Ei inspiră lumea”, a adăugat Zelenski. 


Ashton a redistribuit mesajul pe Twitter, în care apărea o imagine cu ecranul unui laptop din timpul discuției video dintre președintele ucrainean și cuplul de actori. 

Zelenski a făcut o declarație luni și a spus că Ashton și Mila sunt „un cuplu celebru care crede cu sinceritate în noi, în victoria noastră și în viitorul nostru”, potrivit Daily Mail.

„Ei au ajutat IDP (n. red refugiații strămutați pe plan intern) prin strângerea de fonduri și au reușit să strângă deja 35 de milioane de dolari. Le-am mulțumit în numele poporului nostru, în numele nostru, al tuturor. Este un rezultat bun pentru un cuplu ce se numără printre prietenii noștri din America", a declarat Zelenski.

Joia trecută, cei doi soți au dezvăluit pe Instagram că au reușit să atingă ținta de a strânge 30 de milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina, pe care și-au propus-o la începutul lunii.
Aceștia au anunțat că vor dona la rândul lor 3 milioane de dolari pentru aceeași cauză. 


„Vrem să vă anunțăm că ne-am atins ținta”, a spus Mila. „Am strâns peste 30 de milioane de dolari”, adăugat Kutcher. 

„Peste 65000 dintre voi au donat. Suntem copleșiți de recunoștință pentru ajutorul vostru și deși acest lucru este departe de a rezolva problema, efortul nostru colectiv va oferi o tranziție mai ușoară pentru atât de mulți oameni care merg înainte, către un viitor nesigur”, a declarat actrița. 

„Pe măsură ce fondurile continuă să vină, vom trata fiecare dolar ca și cum ar fi fost donat din propriul nostru buzunar, cu respect pentru munca depusă pentru a-l câștiga, cu intenția de iubire cu care a fost dăruit și cu dorința de a fi folosit la maximum pentru rezultatul pozitiv asupra altor oameni”, a adăugat Mila Kunis.

Cei doi soți celebri au mai spus că nu se vor opri aici și vor ridica suma țintă la 40 de milioane de dolari.

Ei au anunțat în data de 3 martie, printr-un video postat pe Instagram, că au deschis o campanie de strângere de fonduri pentru refugiații din Ucraina.

„Prin intermediul GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra refugiaților și a eforturilor umanitare.
Fondul va susține Flexport.org și Airbnb.org, două organizații care sunt prezente la fața locului și oferă ajutor imediat celor care au cea mai mare nevoie”, au spus cei doi actori în postarea de pe Instagram.

„Flexport.org organizează transporturi de ajutor umanitar pentru refugiații aflați în Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova. Airbnb.org oferă cazare gratuită, pe termen scurt, pentru refugiații care părăsesc Ucraina. Susținând Ucraina înseamnă că susținem ucrainenii”, au declarat ei.

„Astăzi sunt o ucraineancă mândră. Deși familia mea s-a mutat în Statele Unite în 1991, eu m-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983”, a scris Mila pe pagina de campanie GoFundMe. „Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși, care merită ajutorul nostru când au nevoie de el”, a continuat actrița.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod