Zodiile care nu vor înceta să înșele nici atunci când relația devine serioasă

Este un adevăr dur, dar există oameni din fiecare zodie care înșală zi de zi persoana pe care o iubesc. Desigur, fiecare are propria definiție a infidelității și există un milion de acțiuni care pot intra în categoria adulterului.

Poate că pentru tine, a flirta cu altcineva decât partenerul tău este adulter. Sau poate că ceva ce a fost doar o joacă inofensivă pentru partenerul tău contează mult în ochii tăi. Sau, poate, în opinia ta, singurul lucru care se califică este actul sexual complet.

Poate te interesează și: Trăsăturile fizice ale fiecărui semn zodiacal. Prin ce ieși în evidență?


Indiferent despre ce ar fi vorba, e oribil să fii înșelat/ă, mai ales după ce te îndrăgostești, pentru că te face să dezvolți probleme de încredere care te fac să te ferești de relațiile viitoare și este mai greu să lași oamenii să intre în viața ta, deoarece nu vrei să fii rănit/ă din nou.

Nu toți reprezentanții unui anumit semn zodiacal vor înșela


Cu toate acestea, se pare că există unele semne zodiacale mai predispuse la ispite, iar o privire mai atentă asupra lor ne poate ajuta să înțelegem mai bine de ce.
Nu înseamnă că toți o vor face, chiar dacă sunt născute în zodiile cu risc!

Zodiile care nu vor înceta să înșele nici atunci când relația devine serioasă


Pești


Oamenii născuți în zodia Pești sunt cei mai predispuși la infidelitate. Ei sunt sensibili și extrem de emoționali și nu se pot abține să nu acționeze după cea mai mică schimbare de dispoziție.

Dacă o persoană născută în zodia Pești e supărată pe tine și ea își petrece seara în oraș, nu știm ce ar putea să se întâmple.

În același timp, este puțin probabil să iasă din relația cu tine chiar dacă este nefericită, deoarece îi este frică să te rănească. În mod ironic alege să rămână lângă tine, dar să te înșele. Poate în adâncul sufletului ei speră să fie prinsă.

Balanță


Balanța este întruchiparea flirtului, motiv pentru care foarte mulți oameni ezită să intre în relații cu ea. Și poate că au dreptate să ezite.

Deși ai crede că flirtul se va opri odată ce Balanța este într-o relație serioasă, acest lucru nu se întâmplă.
Și chiar dacă de obicei flirtul este inofensiv, uneori merge prea departe.

Gemeni


Gemenii au nevoie de multă atenție într-o relație, așa că dacă nu le-o oferi non-stop, ei vor găsi pe altcineva care să o facă.

Gemenii pot fi destul de indeciși, așa că le placă să aibă mai multe opțiuni, iar dacă există ceva ce le oferi și le place, vor decide să te țină aproape pentru a obține acel lucru.

Gemenii nu sunt loiali pentru că vor totul, iar un singur partener nu îi poate oferi tot ce își doresc. De aceea, va exista mereu un al doilea sau chiar al treilea amant în cazul lor!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Leu


Leul nu numai că este dramatic, dar trebuie să fie în centrul atenției în orice moment.

Dacă nu îl tratezi regește și, mai ales, dacă simte că începi să îl ignori, va face tot ce poate pentru a-ți atrage atenția, iar asta poate înseamna și să fie infidel sau să flirteze cu alte persoane.


Scorpion


Scorpionul poate fi cel mai iubitor și mai dedicat partener pe care l-ai avut vreodată și rămâne așa pentru totdeauna atât timp cât faci același lucru pentru el.

În momentul în care a aflat că i-ai fost infidel/ă, chiar și în cel mai mic și inofensiv mod posibil, toate pariurile sunt anulate. I-ai pierdut loialitate, iar Scorpionul nu se va opune răzbunării. Ai grijă!

Vărsător


Vărsătorul s-ar putea să nu fie infidel fizic, dar poate începe oricând să trimită mesaje și să flirteze cu un fost sau o fostă iubită. De asemenea, se poate apropia de altcineva doar cu scopul de a obține câteva băuturi gratis în plus într-o seară în oraș, spre exemplu.

Și, deși nu este vorba niciodată despre contact fizic, unii oameni consideră că aceasta este infidelitate emoțională.

  • Excepție...


Săgetător


Săgetătorul are niște standarde morale destul de înalte și nu ar vrea niciodată să facă ceva care să-i strice reputația.

Nu fi surprins/ă dacă încă de la începutul relației îți sigerează că vrea să aveți o relație deschisă, adică îți arată clar că intenționează să se vadă și cu alte persoane.

Când este deschis și sincer cu privire la ceea ce face și la ce să te aștepți din partea lui, iar tu accepți, acest lucru nu înseamnă că e infidel.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod