sotia ideala

Soția ideală. Top 12 calități pe care bărbații le caută la o femeie



5. Este ambițioasă


Pe lângă faptul că te va sprijini și te va încuraja să-ți urmezi propriile obiective și visuri, ea le va avea și pe ale ei.

O femeie matură are un plan pentru viitorul ei și îl urmărește cu ambiție. O femeie matură poate fi cineva alături de care poți lupta contra lumii, un coechipier în relație și în viață.

6. Este consecventă


A fi consecvent sau statornic este o virtute valoroasă, deoarece îi permite partenerului tău să știe cu adevărat cine ești tu. Nu ai trimis pe altcineva la întâlniri în primele luni, ca apoi să te transformi brusc, odată ce a intrat într-o relație cu tine.

Dacă cineva este imprevizibil și instabil, este dificil să știi cum va acționa față de tine într-o zi și asta destabilizează relația și șansele acesteia pe termen lung.


7. Este dispusă să depună eforturi pentru partener


Să-ți vezi iubitul fericit ar trebui să te facă fericită, dar este important ca toată lumea să înțeleagă că acest lucru este valabil pentru ambii parteneri. Este foarte important ca ambii parteneri să arate întotdeauna aprecierea pentru eforturile celuilalt. A lua totul de la sine poate duce la resentimente și la alte rezultate negative într-o relație.

Efortul ei nu trebuie să fie prea mare. Poate fi ceva simplu, cum ar fi să plătească și ea cina din când în când.
Nu este un secret pentru nimeni că, uneori, romantismul dispare din relațiile pe termen lung, dar nu ar trebui ca niciunul dintre parteneri să lase acest lucru să se întâmple.

Dacă o femeie continuă să facă ce știe că te-a atras în primul rând, chiar și după ce a trecut ceva timp, arată că îi pasă și că vrea să te păstreze în viața ei.

8. Are valori similare cu ale partenerului


Aceasta este adesea o extensie a calității de a fi orientat către familie, deoarece de multe ori sistemul nostru de valori provine din educația noastră: lucrurile pe care le considerăm importante sau nu, lucrurile în care credem cu tărie sau nu, modul în care îi tratăm pe ceilalți și pe noi înșine.

Nu contează cât de atras ești de cineva sau chiar cât de bine vă înțelegeți, dacă valorile tale nu se aliniază cu ale lui, vor exista mereu ciocniri pe termen lung.
(Citește continuarea pe pagina următoare)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod