William și Kate rup încă o legătură cu Harry și Meghan Markle: Decizia care nu i-ar fi plăcut Prințesei Diana

Documentul care atestă scoaterea numelor lui Harry și Meghan din denumirea fundației conduse acum de Kate și William

 

Acuzați pentru că le cer oamenilor obișnuiți să facă o schimbare pentru viitorul planetei, dar în schimb contribuie la creșterea poluării folosind un avion privat, Prințul Harry și soția lui au folosit pentru a patra oară în 11 zile un astfel de aparat cu dotări de lux.

Ducii de Sussex au sosit în Franța la două zile după ce au zburat spre casă, dinspre Ibiza, cu un alt avion privat, după o vacanță de șase nopți care a inclus a 38-a aniversare a zilei de naștere a ducesei Meghan.

Potrivit ziarului britanic, se estimează că zborurile spre Nisa au generat o amprentă de carbon de peste trei tone, de șapte ori mai multe emisii de carbon per persoană decât un zbor comercial.

Călătoria precedentă spre Ibiza ar fi produs o amprentă de carbon de peste patru tone. În medie, amprenta de carbon (cantitatea de dioxid de carbon rezultată ca urmare a unei activități umane) per persoană este de 13 tone pe an în Marea Britanie.

Faptul că Harry și Meghan au ales să zboare spre Nisa cu un avion privat, deși erau disponibile peste 20 curse de linie de la Londra spre destinația din sudul Franței, i-a adus pe cei doi în vâltoarea unei intense dezbateri politice.

În schimb, ducii de Cambridge au călătorit recent cu un avion de linie, plecând de pe aeroportul Norwich International spre Balmoral, Scoția.
Costurile totale pentru familia de cinci - Kate, William și cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - s-au ridicat la 365 de lire sterline, în condițiile în care închirierea avionului privat pentru Harry și Meghan a costat în jur de 20.000 de lire sterline.

Imaginile publicate de presa britanică îl înfățișau pe Prințul William în timp ce se îmbarcă, manevrând câteva bagaje și având grijă de George și Charlotte, în timp ce Kate îi urma, cu prințul Louis în brațe, ca o familie obișnuită.
Copiii cuplului au fost și ei fotografiați cărându-și bagajele în timp ce așteptau mașina pentru a fi conduși la castelul din Balmoral.

Pe de altă parte, într-un documentar nou, Ingrid Seward, expertă în familia regală britanică, susține că William se teme ca nu cumva comportamentul lui Harry și Meghan să submineze protocolul regal. "Cred că ar putea să-l irite puțin pe William, pentru că el vede cum Harry și Meghan fac unele lucruri care sunt diametral opuse cu monarhia în ansamblul ei", a spus ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod