Văduvă cu stil: Celine Dion a cheltuit 96.000 de euro pe o ţinută extravagantă

30 August 2017

Cântăreaţa canadiană a cheltuit o avere pe această ţinută


Într-un interviu pentru CBS acordat în octombrie anul trecut, Celine a declarat că nu a iubit niciun alt bărbat în afară de René, dar şi că toată experienţa amoroasă din viaţă a avut-o împreună cu Rene. "Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi", a spus Celine într-un interviu după recitalul său cu numărul 1.000 în Las Vegas. "Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale murind câte un pic în fiecare zi a fost cumplit. Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit", a spus cântăreaţa pentru CBS.

René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului", au declarat reprezentanţii acestuia. Familia lui René a solicitat atunci să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

Angélil a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013.

În august 2015, Celine Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale.

Solista a mai suferit o pierdere după ce Daniel Dion, unul dintre fraţii ei, a murit la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins.

Acesta a decedat la două zile după ce soţul artistei a încetat din viaţă.

Celine Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii.
Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, ea a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod