Văduvă cu stil: Celine Dion a cheltuit 96.000 de euro pe o ţinută extravagantă

Cântăreaţa canadiană a cheltuit o avere pe această ţinută


Într-un interviu pentru CBS acordat în octombrie anul trecut, Celine a declarat că nu a iubit niciun alt bărbat în afară de René, dar şi că toată experienţa amoroasă din viaţă a avut-o împreună cu Rene. "Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi", a spus Celine într-un interviu după recitalul său cu numărul 1.000 în Las Vegas. "Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale murind câte un pic în fiecare zi a fost cumplit.

Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit", a spus cântăreaţa pentru CBS.

René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului", au declarat reprezentanţii acestuia. Familia lui René a solicitat atunci să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

Angélil a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013.

În august 2015, Celine Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale.

Solista a mai suferit o pierdere după ce Daniel Dion, unul dintre fraţii ei, a murit la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins.

Acesta a decedat la două zile după ce soţul artistei a încetat din viaţă.

Celine Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii.
Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, ea a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod