125 ani de tradiție Casa Doina

Joi, 22 iunie, peste 300 de oameni s-au adunat într-una din cele mai frumoase grădini din București, să celebreze trecutul și prezentul, tradiția și istoria, la aniversarea celor 125 ani de Casa Doina. Un eveniment ca o calătorie în timp, aniversarea de 125 ani si-a plimbat invitații în trei dintre cele mai glorioase perioade, anul 1892, anul 1960 și 2017. Astfel, muzica și experiența culinară au fost împărțite între cei trei ani.

Cvartetul și prezența saxofonistei Marcela Onofrei, împreună cu ritmurile dansate ale Trupei Friends și  minunata voce a Adei au fost responsabili cu buna dispoziție și relaxarea.

Grădina cu numeroase hortensii albe a îmbrăcat evenimentul în straiele unei nopți perfecte de vară, care s-a încheiat târziu în miezul nopții.

Pe lângă toate bucatele savuroase, care încântau papilele gustative și trimiteau invitații în timpuri străvechi, noutatea a reprezentat-o cuptorul cu lemne, care aduce multe surprize în meniul din această vară a restaurantului Casa Doina.
Exact cum se petrecea pe vremuri, cu seri dansante, doamne elegante, grădini misterioase și muzică bună, exact așa s-a desfășurat și aniversarea celor 125 de ani de povești, al un local de vis, ce așteaptă să fie descoperit și de tinerele generații.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod