Toţi ochii pe Meghan! Iubita Prinţului Harry, înfloritoare printre flori

Meghan Markle este foarte aproape să devină soţia Prinţului Harry


Săptămâna trecută, Ducele de Edinburgh a fost internat timp de două nopţi în spital, din cauza unei infecţii, dar şi-a reluat apariţiile publice, însoţind-o pe Regina Angliei la un eveniment de călărie în Windsor.

Harry şi Meghan sunt împreună de un an, iar în ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora ei se vor căsători.

Recent, Harry i-a dăruit iubitei sale un inel de aur pe care să-l poarte pe degetul mare, nu pe inelar.

Conform unor surse din echipa de producţie a serialului american de televiziune Suits, Meghan renunţă la bijuterie doar când filmează scene în care o interpretează pe Rachel Zane, personajul ei.

Prinţul i-ar fi dăruit lui Meghan şi o brăţară Cartier Love, în valoare de aproximativ 6.000 de euro, de care nu se desparte aproape niciodată, un colier din aur Maya Brenner ornat cu iniţialele lor, H şi M, precum şi un inel cu iniţiala H.

Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, este o actriţă americană născută în Los Angeles.
A devenit cunoscută datorită rolului Rachel Zane din serialul de televiziune ”Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul în ”Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod