Tori Spelling, mai slabă cu 20 de kilograme: Cum arată actriţa după patru naşteri

Vedeta din serialul "Beverly Hills 90210" a fost la un pas de moarte anul trecut, din cauza unei sarcini cu probleme. Totul s-a terminat cu bine, iar actriţa se bucură acum de cei patru copii, dar şi de silueta pe care și-a recăpătat-o fără să facă din asta o obsesie. Iar acum se apropie de 52 de kilograme!

Tori Spelling a născut în august anul trecut, iar de atunci a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Rezultatul este vizibil de la o poştă şi nici nu zici că ultimul trimestru al sarcinii l-a petrecut mai mult în spital, chinuită de complicaţiile care i-au pus viaţa în pericol.

Actriţa a fost surprinsă de fotoreporteri, weekendul trecut, la Los Angeles, în timp ce mergea la un târg local din Thousand Oaks, alături de copii, soţul ei, Dean McDermott, şi de bonă. Îmbrăcată cu pantaloni scurţi din denim, un maieu alb şi o vestă scurtă roşie, Tori avea părul împletit în codiţe şi era într-o formă de invidiat.



Toată familia s-a oprit la un chioşc mobil, de unde au cumpărat îngheţată, iar vedeta în vârstă de 39 de ani a rezistat tentaţiei de a-şi cumpăra o gustare hipercalorică, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



Modul în care Tori Spelling a scăpat de surplusul de greutate este cu atât mai meritoriu cu cât ea nici nu a fost foarte preocupată să slăbească. După experienţa traumatizantă prin care a trecut la a patra naştere, culminând cu operaţia de urgenţă impusă de o hemoragie riscantă, ea a declarat că va avea mai multă grijă de sănătatea sa şi nu şi-a propus să slăbească rapid.

"Ultimul lucru în mintea mea era să-mi recapăt silueta", a declarat actriţa pentru revista Us Weekly magazine.



Tori, care s-a îngrăşat cu 13 kilograme în timpul sarcinii, a reuşit să dea jos surplusul de greutate şi încă pe atât, apropiindu-se acum de 52 de kilograme. "Simt că am ajuns la o greutate sănătoasă şi mă simt fericită acum", a spus ea.

Corpul ei a revenit la dimensiunile dorite, dar actriţa spune că a avut grijă să nu pună presiune pe organism, ci totul a decurs într-un ritm normal. "Cred că burta mea arată binişor acum", a spus Tori.



Tori Spelling a suferit mult pentru a avea al patrulea ei copil.

După 20 de săptămâni de sarcină, actriţa a fost diagnosticată cu placenta previa, o complicaţie care survine atunci când placenta acoperă colul uterin şi cauzează hemoragia internă.
Ea a ajuns imediat la spital şi a urmat timp de 10 săptămâni un tratament, apoi a petrecut patru luni la pat, odihnindu-se. Pe 30 august a venit pe lume Finn Davey McDermott.
La trei săptămâni după naştere, vedeta din "Beverly Hills 90210", cicatricea operaţiei de cezariană s-a rupt, iar Tori a fost operată de urgenţă.



Tori Spelling (39 de ani) şi Dean McDermott (45 de ani) s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte de moartea tatălui actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling.

Actriţa a născut-o pe Hattie, mezina cuplului, în octombrie 2011.

Cei doi mai au împreună o fetiţă, Stella Doreen, născută în mai 2008, şi un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007.
De asemenea, Dean McDermot are un fiu, Jack, în vârstă de 12 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de cinci ani, din prima căsătorie.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod