Mutti va recomanda Passata di pomodoro pentru preparate sanatoase si savuroase

Mutti, cu o traditie in cultivarea si prelucrarea rosiilor de peste 100 de ani, este una din cele mai vechi afaceri de familie din zona Parma - Italia.

Fondata in 1899, Mutti a "revolutionat " de-a lungul timpului consumul de rosii: in 1951, Ugo Mutti lanseaza ideea pastei de rosii la tub, o idee foarte simpla, dar foarte practica. In 1971, Ugo Mutti a patentat o alta inovatie: rosiile tocate marunt, adica pulpa de rosii - produs gata de utilizat, realizat din rosiile curatate, taiate in bucati mici. Reteta originala ramane in continuare un secret pastrat in familie.

In 1999, Mutti devine prima companie care-si certifica produsele cu "Certification of Integrated Production", iar in 2002, isi certifica produsele cu "100% Pomodoro Italiano Certificato", pentru a-si evidentia calitatea materiei prime si controlul asupra productiei.



Bogãtia pãmântului si cãldura soarelui s-au combinat pentru a ne oferi un fruct unic.

Gustoase si imbietoare, rosiile au un continut redus in calorii si sunt bogate in substante nutritive. Sunt alcãtuite în principal din licopen. Este semnalat de culoarea rosu aprins si este cunoscut pentru a fi nutritiv pentru noi. Antioxidantii isi pãstreaza proprietatile chiar si dupã procesul de preparare. De fapt, gãtite le face mai puternice.

Licopenul este disponibil în cantitãti mari chiar si in concentratul de rosii.

Licopenul este o substantã care este mai bine absorbita atunci când este consumata cu grãsimi: se toarna putin ulei in sosul de dumneavoastrã pentru a-i oferi savoare si pentru a prepara un fel de elixir pentru o viatã lungã.


Dar magia rosiilor nu se opreste aici. Acest fruct este o sursã excelentã de vitamine A si C si de sãruri minerale, cum ar fi potasiu. Încercati-le în toate preparatele.
Cu rosiile si sosurile/preparatele Mutti, savoarea si sãnãtatea merg mânã în mânã.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod