Superafacerea pe care o pregătește Matthew Perry: Starul din „Friends“ își vinde apartamentul luxos la un preț astronomic

Apartamentul lui Perry oferă o panoramă de vis din fiecare loc


Nu doar apartamentul în sine contribuie la prețul pe care îl cere Perry, ci și clădirea în care este situat. Cei care locuiesc în blocul construit în 2009 au la dispoziție o serie de dotări utile - piscină de 23 de metri lungime, spații decorate cu flori și plante, o sală de cinema, sală de fitness la cele mai înalte standarde și cramă.

Alt detaliu care ridică prețul este faptul că aici dețin apartamente mai multe celebrități.

Penthouse-ul lui Perry se află cu un etaj mai jos de cel al văduvei producătorului TV Aaron Spelling, Candy Spelling. Construit pe două etaje, acesta are o suprafață imensă, 1.394 de metri pătrați. Candy l-a cumpărat cu 35 de milioane de dolari, cu 12 milioane mai puțin decât prețul inițial, de 47 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Printre vecini se mai numără Rihanna, Paula Abdul și producătorul serialului "Friends", David Crane.  

În vara anului trecut, Matthew Perry a vândut cu 13,4 milioane de dolari o vilă situată în Hollywood Hills.


El a cumpărat în 2017 apartamentul pe care vrea să-l dea acum. Decizia de a-l scoate la vânzare vine la două luni după ce actorul a fost fotografiat pentru prima oară în public în ultimii doi ani, după ce el s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Imaginile din luna iunie au stârnit îngrijorare printre fani și cunoscuții starului. Îmbrăcat în haine largi, cu o leziune pe obrazul drept și cu unghiile netăiate, Perry, care s-a confruntat în trecut cu dependența de droguri și cu depresia, avea un aspect deplorabile și arăta obosit și îmbătrânit.
Anul trecut, el a fost internat trei luni în spital după ce a suferit o perforare gastrointestinală.

Actorul născut în Massachusetts nu a mai apărut într-un film din 2009, când a jucat alături de Zac Efron în "17 Again", dar a filmat pentru câteva seriale, printre care "Mr. Sunshine", "Go On and The Good Wife". Din 2017, însă, Perry n-a mai luat niciun rol.

Starul și-a liniștit fanii îngrijorați, scriind pe o rețea de socializare că e în regulă și că urmează o terapie.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod