Steven Tyler, mare crai la 70 de ani: Iubita lui cu 40 de ani mai tânără nu se mai dezlipește de el!

Îi despart „doar“ patru decenii, dar se înțeleg de minune: solistul trupei Aerosmith face o pereche remarcabilă cu iubita sa, Aimee Preston, în vârstă de 30 de ani.

Steven Tyler și iubita care i-ar putea fi fiică au ieșit în evidență și joi, la gala iHeartRadio Awards de la Microsoft Theater din Los Angeles, sărutându-se pe covorul roșu, spre deliciul fotografilor. Ca de obicei, rockerul s-a remarcat cu stilul său vestimentar inconfundabil, în timp ce Aimee a optat pentru un costum argintiu, cu un top fără mâneci și pantaloni largi.

Ceea ce părea o aventură la "a treia tinereţe" a unui star rock pus pe distracție se dovedeşte o relaţie foarte solidă.

În pofida diferenţei foarte mari de vârstă (40 de ani) dintre Steven Tyler şi iubita lui, cei doi sunt împreună de șapte ani şi chiar dacă Aimee este mai mică cu 11 ani decât Liv Tyler, celebra fiică a rockerului.

Aimee a început să lucreze pentru solistul trupei Aerosmith în 2012, apoi relaţia lor profesională s-a transformat într-una romantică. Tânăra este din Denver, unde a absolvit şcoala de arte, potrivit referinţelor de pe pagina sa de Facebook.

Din profilul ei de pe reţeaua LinkedIn reiese că între 2005 şi 2007 a urmat cursurile American Musical and Dramatic Academy, obţinând diploma în arte şi musical.
A lucrat apoi pentru Donald Trump, ca asistentă personală, în cadrul organizaţiei Trump din New York, dar şi pentru Victoria Beckham.

Steven Tyler a fost căsătorit de două ori, cu Cyrinda Foxe, între 1978 şi 1987, şi cu Teresa Barrick, din 1988 până în 2006.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod