Britney Spears și-a pierdut independența: Vedeta are nevoie de aprobarea tatălui ei ca să se mărite

Vedeta în vârstă de 37 de ani se află sub curatela tatălui său, care îi gestionează averea. Ea trebuie să-i ceară permisiunea dacă vrea să se căsătorească cu iubitul său, Sam Asghari (25 de ani).

A durat ceva, dar a meritat tot efortul: după câțiva ani de degringoladă, Britney Spears s-a regăsit și acum e mai bine ca oricând. Iar fericirea ei este sporită de relația cu iubitul ei, antrenorul și modelul de fitness Sam Asgari, în vârstă de 25 de ani, care a ajutat-o să revină în formă. Deși ea e mai mare cu 12 ani, se potrivesc, au doi ani de când sunt împreună și urmarea firească ar fi ca ei să se căsătorească.

Deocamdată, Britney și Sam n-au anunțat că au de gând să facă acest pas și pare că mai e până acolo.

Însă dacă se hotărăsc, vor avea de depășit un "obstacol" legal: cântăreața este obligată de lege să-i ceară  tatălui ei, Jamie, permisiunea de a se căsători.

După ce a avut mai multe episoade depresive, Britney se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soţ custodia asupra celor doi copii ai ei.

După mai mulţi ani de degringoladă, în care viaţa sa personală şi cariera profesională au fost afectate de eşecurile în căsnicie şi de problemele financiare, cântăreaţa americană ajunsese într-un punct critic.
Debusolată şi afectată de depresie, vedeta s-a îngrăşat, avea doi copii de crescut şi părea că nu mai are nimic de spus în lumea muzicii. În februarie 2008, când un judecător a decis punerea bunurilor şi a veniturilor sale sub tutela tatălui său, Britney Spears nu putea să se descurce pe cont propriu. Jamie Spears a preluat rolul de administrator al averii artistei, iar comportamentul ei este monitorizat de atunci de un judecător, după ce a avut o serie de episoade depresive.
Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei.

De atunci, vedeta a reuşit să-şi reabiliteze imaginea şi să-şi relanseze cariera muzicală.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod