Viața în roz: 10 imagini cu cireșii din Tokyo, vestitorii primăverii

Japonia este o țară frumoasă în toate anotimpurile, dar primăvara, când „explodează“ cireșii, ai parte de un spectacol mirific.
Japonia are reputația unei ţări incredibil de frumoase și cel mai potrivit anotimp pentru a o vizita este primăvara. Este sezonul în care poţi admira un veritabil festival al naturii, de care japonezii se bucură în fiecare an.

Sunt multe zone din împrejurimile capitalei nipone unde cireșii oferă un spectacol minunat de culori, dar îndeosebi în Nishi Nippori (Yanaka Cementery și Yanaka Ginza), Komagome și Chidorigafuchi poți vedea mulți cirești superbi, scrie Cristina Muñoz, o tânără din Spania care a publicat pe Instagram mai multe imagini superbe din aceste locuri.
"Am ajuns în Tokyo primăvara asta pentru prima oară și o voi face și în următoarea primăvară. Ce ziceți dacă ați veni în Japonia primăvara viitoare? Dacă sunteți în dubiu și nu știți când să veniți, primăvara este sugestia mea! Este aglomerat, în funcție de locul în care mergeți, dar merită pe deplin!", a scris Cristina pe Bored Panda.

Florile de cireş, numite sakura în japoneză, apar de obicei la sfârşitul lunii martie sau la început de aprilie, dar există un soi care înfloreşte mai devreme, oferind priveliști de vis.

Cireşii sunt un element important al culturii nipone.
Natura efemeră a florilor roz este privită ca un simbol al trecerii rapide a vieţii, invitând la acceptarea karmei şi a destinului, dar şi la împăcarea cu moartea implacabilă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod