Spectacol pe Instagram: Salma Hayek și Halle Berry, două apariții hot la 51 de ani

Halle Berry va putea fi văzută în toată splendoarea sa în partea a treia a francizei "John Wick", alături de Keanu Reeves


Nici Halle Berry nu se lasă mai prejos. Astăzi, 14 august, actrița americană împlinește 52 de ani și se menține printre cele mai frumoase femei din lume, cu o formă fizică incredibilă. Vedeta a postat duminică pe contul său de Instagram o nouă imagine în care dă măsura capacității sale de seducție. Într-o pereche de bikini bleumarin care îi lasă abdomenul plat la vedere, subliniindu-i șoldurile, și cu un top alb transparent ud, ea stă cu capul pe spate și cu ochii închiși, într-o ipostază provocatoare.

"Lazy Sunday/Duminică de lenevit", a scris ea lângă acest cadru.

Unul dintre secretele aspectului fizic extraordinar al vedetei este pregătirea fizică pe care o face cu antrenorul personal, Peter Lee Thomas. "Are o listă pe care bifează lucrurile pe care le urmăreşte şi avem un plan de luptă. Dacă puteţi să credeţi, facem un pic de box, un pic de kick boxing, puţin Muay Thai... O lucrez pe aceste aptitudini şi mai face rezistenţă şi încălzire", a dezvăluit acesta pentru E! News. "Lucrează cu kettlebells (greutăţi cu mânere, n.r.) ganterele, cu halterele, ridică greutăţi, sprintează în timp ce împinge lucruri grele, trage multe lucruri.
Este un mod foarte dinamic de a porni metabolismul oricui"
, a adăugat antrenorul.

Cei doi se antrenează împreună cinci zile pe săptămână, iar Thomas a ţinut s-o laude pentru abnegaţia cu care se pregăteşte, fără să se plângă sau să încerce să evite provocările dificile: "N-am întâlnit niciodată pe nimeni care să muncească atât de mult şi să se antreneze din greu, e atât de rezistentă. A devenit mai rapidă, mai puternică şi mai atletică. N-am întâlnit pe cineva care să poată face ce a făcut ea", a declarat el.

Vom putea admira această forță a actriței și în cea mai recentă producție în care apare, partea a treia a francizei "John Wick: Chapter 3", în care joacă alături de Keanu Reeves.
Detaliile despre personajul pe care îl va interpreta Halle Berry nu au fost dezvăluite încă, dar surse apropiate producţiei susţin că ea nu va juca un rol negativ.

Născută pe 14 august 1966, Halle Berry este singura artistă afroamericană care a câştigat premiul Oscar al categoriei "cea bună actriţă în rol principal", pentru interpretarea din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball" (2001).
Ulterior, ea s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum filmele din franciza "X-Men", "Să nu mori azi/ Die Another Day", "Gothika", "Valul întunecat/ Dark Tide" şi "Atlasul norilor/ Cloud Atlas", notează News.ro.
În 2007, actriţa a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood pentru contribuţiile sale la industria de film.


Foto: Hepta

14 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod