Sfârșitul erei „Game of Thrones“, cea mai grea bătălie pe care Kit Harington trebuie s-o ducă. Și un singur inamic: el însuși

Harington a fost copleșit de emoții când a aflat cum se va încheia serialul căruia i-a dedicat nouă ani din viața sa


Spre deosebire de colegii săi, Kit evită rețelele de socializare pentru că toată isteria GOT i se pare alarmantă. Având interdicție prevăzută în contract să-și tundă părul sau să divulge scenariul, actorul a preferat să stea departe de discuțiile despre serial. În 2015, când scenariul "cu cârlig" nu dezvăluia dacă personajul său e viu sau mort, Kit a avut nevoie de consiliere psihologică pentru că nu mai suporta presiunea și dezvoltase un sindrom al impostorului - atât de implicat era în ceea ce făcea. Cea mai mare temere a sa, mărturisea el, era că nu va mai putea juca la fel de bine după toate astea.

Când avea filmări, Harington petrecea șase luni în hoteluri, când în Belfast, când în Islanda, iar la ora 16.00 era întuneric. Fiecare detaliu era analizat, de pildă filmările pentru scena unei bătălii au durat 55 de zile.

Seara, echipa mergea să bea ceva sau participa la diverse jocuri. Kit a fost fotografiat în timp ce bea într-un bar din Belfast.

În noiembrie, un model rus, Olia Sergheevna, l-a pozat pe Kit în timp ce dormea în bar. Ea a susținut că au avut și o aventură, dar apoi și-a nuanțat spusele: "Era beat tot timpul și nu și-ar putea aminti nici măcar ce am vorbit", a spus ea. Echipa de publiciști a actorului a susținut că ei nu s-au întâlnit niciodată.

În primăvara anului trecut, Harington a fost văzut luând la rând și câteva baruri din Paris. Patru ore la rând a băut cât a putut. Dar măcar atunci avea o scuză: urma să se însoare și profita ca să-și mai facă de cap o dată.

Kit Harington — sau Christopher Catesby Harington pe numele lui întreg - a fost mereu o fire conflictuală; e și acesta un element care l-a adus aici. Actorul s-a născut la Londra. Tătăl lui este Sir David Harington, om de afaceri și al 15-lea baron de Ridlington, Rutland.
Mama lui, Deborah Catesby. este o dramaturgă cunoscută.

Kit a crescut în Worcestershire și a învățat la Chantry High School din Martley, înainte de urma cursurile colegiului din Worcester, unde a studiat teatru. După ce a făcut Școala Centrală de Discurs și Dramă, a fost distribuit în producția de teatru "War Horse" și apoi i s-a cerut să apară într-un episod pilot pentru "Game of Thrones". Avea 23 de ani când au fost filmate primele episoade. "Eram așa de tineri că ne schimbam complet, ni se întâmplau diverse lucruri și corpurile noastre se schimbau fizic. Când mă uit înapoi la cel care eram când am început Tronurile este emoționant, pentru acel Kit e atât de diferit de mine azi. Acel Kit era uimit de tot, dar acum, când sunt pe covorul roșu și aici sunt toatee blițurile, mi se pare normal. Faima chiar e o situație neobișnuită", declara el.

"La început era interesant, apoi pe la mijloc a început să fie puțin ciudat.
Ceea ce caut de acum înainte e să dau un pas înapoi ca să ies din această intensitate. Faima mă va urma mereu, dar fiind în tot iureșul din jurul unui serial ca acesta e ceva ce am norocul de a experimenta - noroc în special fiindcă acum nu simt că trebuie să caut faima pe care poate că la început o vânam"
, a spus el într-un alt interviu.

După ce Jon Snow, personajul său a înviat, Kit Harington a fost plătit cu 470.000 de euro pe episod, dar el spune că acea perioadă a fost cea mai dificilă din cariera lui: "Cea mai neagră perioadă a mea a fost când serialul părea să-i aparțină atât de mult lui Jon, când el a murit și când s-a întors. Chiar nu mi-a plăcut că tot serialul s-a axat pe Jon (...) Când devii cârligul unui show TV și acest show e la apogeul succesului său, atenția asupra ta e al naibii de îngrozitoare", a mărturisit Kit Harington într-un interviu publicat în martie de Variety.

Actorul a mai spus că acea perioadă din viața sa nu a fost una bună.
"Simțeam că trebuie să simt că sunt cel mai norocos om din lume, dar de fapt mă simțeam foarte vulnerabil. Atunci am avut o perioadă care m-a zdruncinat, așa cum cred că au mulți oameni la 20 de ani."

"A fost o vreme când am început o terapie și am început să vorbesc cu oamenii. Mă simțeam foarte nesigur și nu vorbeam cu nimeni. Ar fi trebuit să mă simt foarte recunoscător pentru ce aveam, dar mă simțeam incredibil de preocupat să n-o dau naibii în bară"
, a adăugat starul.

În acea perioadă a început relația lui Rose Leslie. Cei doi s-au cunoscut în 2014, în timpul filmărilor, și s-au căsătorit în iunie 2018, lângă castelul pe care familia ei îl deține în Scoția. Actorii au o casă în Londra, iar în ianuarie anul acesta, cei doi au fost văzuți ținându-se de mână, scrie Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod