Magicianul stilului: 60 de transformări incredibile reușite de omul care poate face orice femeie să arate ca o vedetă

Nu există femeie pe care stilistul bielorus Evgheni Juk să n-o poată face să arate mai bine! Iată câteva dintre transformările incredibile pe care le-a reușit până acum!
Cât de mult contează talentul unui stilist în aspectul cuiva se poate vedea clar în transformările reușite de acest magician al stilului, bielorusul Evgheni Juk. După ce s-a mutat la Moscova, unde a deschis un salon, faima lui a crescut necontenit și pe bună dreptate toate femeile se înghesuie pentru a ajunge pe mâinile lui - acest om nu are limite când lucrează!

Coafurile și machiajul pe care Evgheni le realizează au puterea magică de a transforma radical aspectul clientelor, iar multe nu-și pot crede ochilor când se privesc în oglindă la sfârșit.
Cea mai mare bucurie a acestui stilist este senzația de fericire pe care o poate vedea pe chipurile clientelor.

Proiectul lui prin care face femeile mai frumoase a fost prezentat și de televiziunea din Rusia, iar transformările pe care le-a reușit au devenit virale pe Instagram. Iată câteva dintre acestea!


Foto: Bored Panda
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod