Serena Williams vrea mai mult respect: „Reprezint femeile frumoase de culoare“

Tenismena americană a vorbit într-un interviu despre încrederea în frumusețea sa și se declară în continuare nemulțumită de modul în care e plătită.
Criticile pe care Serena Williams le-a formulat la adresa sistemului de plată din tenisul feninin nu au fost o răbufnire de moment: Serena Williams se consideră în continuare subevaluată și spune că este plătită inechitabil.

Campioana americană în vârstă de 39 de ani a pozat pentru coperta ediției britanice din noiembrie a revistei Vogue și a povestit că s-a simțit "mai prost plătită" și "subevaluată" în comparație cu colegii din tenisul masculin sau cu colegele care nu erau de culoare.
"N-am fost niciodată genul care să zică <<Vreau să fiu de altă culoare>> sau <<Vreau să am pielea mai deschisă la culoare>>. Îmi place cum sunt, îmi place cum arăt și îmi place să reprezint femeile frumoase de culoare. Pentru mine, e perfect. Nu mi-aș fi dorit altceva", a declarat ea.

Serena a vorbit și despre încrederea în aspectul său fizic, spunând cum s-a simțit în tinerețe, văzând că sora ei, Venus, avea un corp mai acceptat de societate decât al ei.
"Când eram copil, se promova altceva. Venus arăta mai mult așa cum era acceptabil: avea picioare incredibil de lungi, era foarte, foarte suplă. Nu vedeam la televizor oameni care arătau ca mine, plinuți. Nu exista o imagine pozitivă asupra corpului. Erau alte timpuri", a povestit sportiva.

"Acest corp mi-a dat cariera pe care o am"


Vedeta a declarat că este recunoscătoare pentru corpul ei: "E uimitor că acest corp mi-a dat cariera pe care o am și sunt foarte mulțumită de asta.

Aș fi vrut să fiu recunoscătoare mai demult. Când mă uit la fiica mea înțeleg că mi s-au împlinit toate dorințele."



Serena a discutat și despre mișcarea Black Lives Matter și despre protestele la nivel global stârnite de uciderea lui George Floyd în luna mai. Ea a spus că, grație tehnologiei, oamenii de culoare au acum "o nouă voce", pentru că "putem vedea lucruri care erau ascunse de ani de zile".

"Lucrurile prin care noi ca oameni am trecut. Asta s-a întâmplat de ani de zile.

Înainte oamenii nu puteau scoate telefoanele ca să filmeze", a spus ea.

Citește și: Kelly Brook, dovada că un model plus size poate concura cu orice siluetă - FOTO

Serena Williams, care a împlinit 39 de ani pe 26 septembrie, a devenit mamă în septembrie 2017. Ea are o fetiță, o fetiţă, Alexis Olympia, în vârstă de trei ani, cu soțul ei, Alexis Ohanian. Cei doi s-au căsătorit pe 15 noiembrie, la New Orleans.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod