Cele mai frumoase femei din secolul 20: 15 embleme ale grației și senzualității care ar cuceri și azi milioane de inimi

Standardele estetice se schimbă aproape în fiecare zi. Și totuși, frumusețea pură este nepieritoare: aceste vedete din secolul 20 continuă și acum să fascineze publicul cu trăsăturile lor superbe.

Cele mai frumoase femei ale secolului trecut au subjugat milioane de inimi, iar astăzi continuăm să le admirăm. În ciuda trecerii anilor și a schimbării continue a standardelor de frumusețe, ele nu și-au pierdut forța de seducție. Unele au îmbătrânit, altele nu se mai află printre noi, dar chipurile lor din tinerețe rămân în galeria celor mai frumoase femei din istorie.

Bright Side s-a aventurat în tentativa laborioasă a întocmirii unui top al celor mai frumoase femei din secolul al XX-lea.
În ciuda subiectivismului inevitabil, acest clasament conduce la o concluzie clară: frumusețea acestor vedete este eternă, iar grația și senzualitatea lor ar putea cuceri și în zilele noastre milioane de inimi.
1 din 16

15. Ursula Andress

Actrița elvețiană a fost prima fată Bond. Momentul în care ea a ieșit din valurile mării în bikini, cu un cuțit prins la șold a devenit una dintre cele mai cunoscute scene ale celebrei francize cinematografice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod