Kelly Brook, dovada că un model plus size poate concura cu orice siluetă - FOTO

Kelly Brook arată fabulos într-o serie de imagini realizate pentru ediția 2021 a calendarului ei.

Cunoscută pentru formele generoase și pentru încrederea în corpul ei, Kelly Brook strălucește în imaginile prezentate luni pentru ediția de anul viitor a calendarului ei, disponibil pe danilo.com.

Modelul și realizatoarea radio și TV în vârstă de 40 de ani își etalează silueta în mai multe ținute sexy, dovedind că o femeie cu măsuri din categoria plus size poate face concurență serioasă siluetelor tot mai filiforme promovate în industria modei.

Brook strălucește într-un costum de baie auriu, dar și în alte ținute sexy, folosind perfect unghiurile avantajoase și demonstrându-și încrederea în sine.

Kelly, care are o relație de cinci ani cu actorul Jeremy Parisi, a vorbit în această vară despre viața alături de iubitul ei.

În iulie, modelul a declarat că sexul devine mai bun odată pe măsura înaintării în vârstă și a spus că Jeremy îi adoră formele, relatează Daily Mail.



"Iubitul meu are 35 de ani, e italian și îi place o femeie mai plinuță, așa că asta e un lucru bun. Cred că viața sexuală devine mai bună pe măsură ce îmbătrânești! Devii mai încrezător! Nu te mai agăți de atâtea lucruri. Știi să te bucuri. Știi ce-ți place și nu te mai temi să spui celuilalt", a mărturisit Kelly în podcast-ul "The Secret To...", realizat de Vicky Pattison.

"Când ești tânără, nu-i spui.

Ei te întreabă <<îți place asta?> sau altceva, iar tu zici <<da!>>. Când ești mai în vârstă, te asiguri că primești ce vrei!", a adăugat ea.

Kelly Brook și Jeremy Parisi sunt împreună din 2015.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod