Secretul siluetei: Miranda Kerr dezvăluie cum se menține în formă. Cu sex!

"Cu cât fac mai mult, cu atât am brațele și burta mai bine lucrate", a mărturisit supermodelul australian

Deși genele și dieta joacă un rol însemnat în menținerea siluetei sale, Miranda Kerr se bazează și pe altceva pentru a fi mereu în formă. Într-un interviu pentru revista GQ, însoțit de câteva fotografii în care apare cam descoperită, ea dezvăluie că sexul o ajută să arate și să se simtă bine.

"Am observat un lucru, că acum, când fac mai puțin sex, corpul meu nu mai e la fel de tonifiat", a mărturisit supermodelul în vârstă de 30 de ani. "Cu cât fac mai mult sex, cu atât mai bine sunt conturate brațele și abdomenul meu", a adăugat ea.



Sexul este însă doar "cireașa de pe tort" pentru Miranda. Ea a explicat că face în fiecare zi câte 30 de minute de yoga și ține o dietă "supersănătoasă", care o ajută să-și păstreze talia subțire.



Experții confirmă că sexul este un mijloc plăcut de menținere a sănătății. Dr David Weeks, neuropsiholog la Royal Edinburgh Hospital, spune că cel mai bun mod de a rămâne tânăr este să ai un stil de viață activ. Weeks a realizat un studiu pe un eșantion de 3.500 de voluntari, cu vârste cuprinse între 18 și, atenție, 102 ani. Concluzia lui: cuplurile care fac sex de trei ori pe săptămână arată mai bine decât cei care fac mai puțin sex.

"Sexul este un excelent exercitiu aerobic, pentru că mărește ritmul cardiac și ajută la pomparea oxigenului în corp, întărind sistemul imunitar, circulația sângelui și te mențin subțire", explică medicul citat de Daily Mail.

Deși nu este cel mai eficient mod de a slăbi, sexul contribuie la arderea a 100-250 de calorii pe oră și întărește cele mai multe grupe de mușchi. O persoană cu o activitate sexuală moderată, în care face sex de două ori pe săptămână, arde 5.000 de calorii pe an, echivalentul unei alergări ușoare pe o distanță de 80 de kilometri, scrie ziarul citat.

Sexul ajută și la creșterea nivelului de insulină din corp, hormon care controlează activitatea enzimelor cu un rol important în metabolism.

Miranda Kerr a fost căsătorită trei ani cu actorul britanic Orlando Bloom şi au împreună un băieţel, Flynn, născut în ianuarie 2011.



La începutul acestui an, ea a fost aleasă, în locul lui Gisele Bundchen, pentru a fi imaginea H&M, în campania internaţională care va promova colecţia de primăvară - vară a mărcii suedeze.

Alegerea Mirandei Kerr pentru campania de promovare coincide cu extinderea retailerului suedez în Australia şi Filipine, unul dintre cele mai mari magazine H&M urmând să fie deschis în Melbourne, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.



Prin înlocuirea lui Gisele Bundchen, Miranda Kerr are toate şansele să treacă pe primul loc în topul celor mai bine plătite fotomodele, alcătuit de revista Forbes, pe care Bundchen l-a dominat în ultimii şapte ani.



În topul revistei Forbes din 2013, Gisele Bundchen apare pe primul loc, cu câştiguri de 27 milioane de dolari între iunie 2012 şi iunie 2013, în timp ce Miranda Kerr ocupă locul al doilea, cu câştiguri de 4,46 milioane de dolari, în aceeaşi perioadă.

Alegerea Mirandei Kerr pentru campania de promovare coincide cu extinderea retailerului suedez în Australia şi Filipine, unul dintre cele mai mari magazine H&M urmând să fie deschis în Melbourne.





Supermodelul şi-a încheiat recent contractul cu brandul rival, Mango, iar în prezent, este imaginea casei de bijuterii Swarovski şi deţine propria companie de produse de îngrijire a tenului, Kora Organics.



Miranda Kerr, în vârstă de 31 de ani, este unul dintre cel mai bine plătite top-modele ale momentului şi a fost, până de curând, unul dintre "îngerii" casei Victoria's Secret, notează Mediafax.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod