Secretul frumuseţii la 51 de ani: Ce face Elle Macpherson cu un test de urină

Modelul australian ţine mereu în poşetă un kit de verificare a nivelului de acid din corp. Nutriţioniştii susţin că pH-ul alcalin protejează organismul de boli.

E foarte greu de crezut că Elle Macpherson are 51 de ani. Cu un chip tineresc, cu un corp tonifiat şi pielea întinsă, modelul nu-şi arată deloc vârsta şi pare că abia se apropie de 40 de ani, nicidecum că a început al cincilea său deceniu de viaţă.

Aşadar, care e secretul ei? Într-un interviu acordat ziarului Evening Standard, vedeta a dezvăluit unul dintre trucurile sale: "Cel mai surprinzător lucru pe care îl port în geantă este un test de urină pentru a verifica nivelul alcalin al corpului meu. Cred că cele mai multe probleme provin din faptul că avem un organism acid."

Variaţia este cheia.
În fiecare zi fac 45 de minute de exerciţii, şase zile pe săptămână, combin înotul, schiul acvatic şi alergarea pe plajă
Elle Macpherson
Valoarea pH-ului arată cât de acid sau de alcalin este organismul, iar mulţi nutriţionişti consideră că un corp alcalin este protejat de boli. Alcalinitatea se obţine consumând alimentele corecte (foarte multe legume şi verdeţuri), precum şi prin sport, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Supranumită "The Body" în anii ei de glorie, '80-'90, Elle se asigură că organismul ei este în cea mai bună formă tot timpul, iar cuvintele-cheie pentru stilul său de viaţă sunt "variaţie" şi "consistenţă".
"Variaţia este cheia. În fiecare zi fac 45 de minute de exerciţii, şase zile pe săptămână, combin înotul, schiul acvatic şi alergarea pe plajă. Pentru mine o dietă sănătoasă şi consistentă înseamnă să mănânc trei mese pe zi. Însă carnea roşie, făinoasele şi lactatele nu sunt pentru mine", a mărturisit ea.

Asemenea altor modele, precum Miranda Kerr şi Rosie Huntington-Whiteley, Elle se bazează pe puterea alimentelor verzi şi are atât de multă încredere în valenţele lor pozitive, încât şi-a lansat propria linie de produse sănătoase.
Anul trecut, Elle a lansat Super Elixir by WelleCo, o gamă de suplimente alimentare alcaline, pe care le-a descris drept "drogurile" sale. Produsele au fost concepute special pentru ea, timp de mai mulţi ani, de Dr Simone Laubscher, nutriţionist specializat în prevenirea bolilor.

Pudra, care poate fi presărată peste salate sau amestecată cu sucurile şi smoothie-urile din fructe şi legume, susţine nutriţia sănătoasă şi asigură o funcţionare optimă a corpului.

"Sunt tot timpul pe drum şi dacă nu mă hrănesc nu mă simt bine. Ani la rând, am luat vitamine şi pudre.
Am încercat medicina alternativă, acupunctura, reflexoterapie. Nu beau, nu iau medicamente, nu fumez, aşa că ce altceva aş putea face? Nimic nu mergea pentru mine şi i-am spus doctoriţei mele că nu mă simt bine. Ea mi-a zis că am un corp acid, din cauza stresului, a călătoriilor şi a lipsei de somn"
, a povestit Macpherson pentru suplimentul dedicat femeilor al ziarului Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod