Secretul frumuseţii la 51 de ani: Ce face Elle Macpherson cu un test de urină

Elle Macpherson se menţine într-o formă excelentă la 51 de ani


După ce formula creată de Simone Laubscher pentru ea a dat rezultate bune, Elle a adăugat un nou produs în gama sa de "elixiruri": The Super Elixir Nourishing Protein. Creat din orez brun organic, cultivat în plantaţii locale, din ciocolată şi cacao peruană, produsul costă 50 de euro şi oferă un lanţ complet de proteine, conţinând toţi cei nouă aminoacizi esenţiali, precum cei din carnea roşie, ouă, pui şi peşte.

"Nu doar că mă bucur de gustul delicios al ciocolatei, dar fac şi sport şi am nevoie de o sursă bună de proteine curate pentru refacerea muşchilor, de energie şi, normal, trebuie să şi arăt bine pentru vacanţa aia la plajă pe care abia o aştept", a spus modelul austrlian.

Top-modelul s-a căsătorit în august 2013 cu Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Modelul australian se despărţise de Jeffrey Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit.

Cel mai surprinzător lucru pe care îl port în geantă este un test de urină pentru a verifica nivelul alcalin al corpului meu. Cred că cele mai multe probleme provin din faptul că avem un organism acidElle Macpherson
Jeffrey Soffer este un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare.

Aceasta este cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.

Vedeta australiană are doi fii dintr-o relaţie anterioară, cea cu omul de afaceri Arpad Busson - Arpad Flynn Alexander Busson, în vârstă de 16 ani, şi Aurelius Cy Andrea Busson, în vârstă de 11 ani.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul).
Pe baza acestui nume ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro, notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod