Scumpă de-ți vine s-o mănânci: fiica lui Drew Barrymore, în costum de homar

Drew Barrymore a dezvăluit, în emisiunea realizată de Oprah Winfrey, care este cea mai dragă imagine a fiicei sale, Olive, născută în toamnă, și a vorbit deschis despre cele mai mari temeri pe care le trăiește ca mamă.

 

Toată lumea știe că una dintre cele mai frumoase aspecte ale vieții de părinte este să-ți îmbraci copilul cu hăinuțe amuzante. De Halloween, Drew Barrymore n-a putut rezista să-și echipeze bebelușul cu un costum special și apoi a făcut imaginea care îi este cea mai dragă, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Actrița a îmbrăcat-o pe fiica ei, Olive, care abia împlinise o lună, într-un costum de homar, apoi a luat iPhone-ul și a surprins imaginea pe care nu se poate abține să nu o privească în fiecare zi. "Este cea mai tare poză dintotdeauna", a spus actrița în vârstă de 37 de ani în emisiunea realizată de Oprah Winfrey și filmată chiar în casa ei.



Barrymore a mărturisit că vrea să-și lase în urmă trecutul de rebelă și va avea grijă ca fiica ei să nu-i urmeze exemplul.



Actrița a vorbit despre experiența de mamă și despre eforturile ei de a o ține pe Olive departe de atenția presei.

Interviul acordat lui Oprah a prilejuit și o premieră: a fost pentru întâia oară când Drew Barrymore a lăsat camera de filmare să pătrundă în casa din Santa Barbara, California, în care locuiește cu soțul ei, Will Kopelman, notează Daily Mail.

Actrița mai deține o casă în Santa Barbara, iar Oprah a scris pe Twitter că a descoperit că trăiesc la mai puțin de trei kilometri una de alta.



Drew Barrymore a vorbit în interviul acordat despre cum vede viața sa de mamă, dar și despre relația cu mama ei, pe care nu a invitat-o la nuntă, anul trecut. "N-a fost de față, a fost foarte greu", a spus vedeta. "Am vorbit amândoi și ne-am gândit că ar fi mai bine să nu o chemăm la ceremonie", a adăugat ea.

Decizia cuplului este legată de relația dificilă pe care Drew a avut-o cu mama sa, marcată de copilăria rebelă a vedete, precum și de abuzul de droguri și de alcool din adolescență.

Actrița a băut pentru prima oară alcool la doar nouă ani, a început să fumeze marijuana la zece și a trecut la cocaină la 12 ani. A stat de mai multe ori la dezintoxicare, iar la 15 ani a plecat de acasă, mutându-se într-un apartament din Los Angeles, într-un efort de emancipare față de părinți care ar fi putut s-o coste scump.

Întrebată de Oprah ce învățăminte a tras din copilăria ei tulbure, actrița aproape a izbucnit în lacrimi. "Cred că lumea oferă atât de multe obstacole, dar cel mai mare pentru un copil este teama că părinții nu vor fi alături de el", a răspuns Drew.



Oprah a întrebat-o despre cum îi va explica trecutul său fiicei sale atunci când va crește, mai ales că acum totul poate fi găsit pe Google. "Îi voi spune mereu că nu trebuie să-i fie rușine la capătul unui drum dacă ești mândru de tine. Dar îi voi explica mereu și că nu am fost ajutată și de aceea mi-am trăit viața astfel", a spus actrița.



Drew Barrymore a devenit mamă pe 26 septembrie.

Actrița s-a căsătorit cu Will Kopelman, un comerciant de artă în vârstă de 34 de ani, în cadrul unei ceremonii evreieşti, organizată în luna iunie la ferma pe care actriţa o deţine în Montecito, în sudul Californiei.

Ea a mai fost căsătorită cu actorul de comedie Tom Green, în perioada iulie 2001 - octombrie 2002, şi cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, în perioada martie 1994 - februarie 1995.



Drew Barrymore, în vârstă de 37 de ani, este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie.



După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Drew Barrymore a apărut pe coperta revistei People, în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.


Foto: Hepta / Daily Mail





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod