6 semne care îţi arată că este singur. Află fără să întrebi!

Când vrei să agăţi un bărbat, degetul inelar este primul lucru pe care este indicat să-l observi. Chiar şi fără verighetă, nu poţi exclude ipoteza că are o relaţie serioasă. Încearcă să fii atentă la limbajul corpului şi observă cele 6 semne care îţi arată că este singur.
Când vrei să agăţi un bărbat, degetul inelar este primul lucru pe care este indicat să-l observi. Chiar şi fără verighetă, nu poţi exclude ipoteza că are o relaţie serioasă. Încearcă să fii atentă la limbajul corpului şi observă cele 6 semne care îţi arată că este singur.

Există puţine situaţii în care nu te poate minţi atunci când îl întrebi dacă este singur, dar dacă vrei să afli fără să întrebi, ai la dispoziţie câteva semne concludente.

Face el primul pas

Dacă l-ai întâlnit într-un loc public, potrivit sau nu pentru agăţat, cea mai bună tactică este să-l priveşti în ochi şi să-i zâmbeşti. Odată ce i-ai arătat că eşti disponibilă cel puţin pentru un mic flirt, lasă-l pe el să facă primul pas. Din modul în care ţi se adresează, îi poţi înţelege mai uşor intenţiile şi statutul emoţional decât atunci când tu îi vorbeşti prima.

Încearcă să-i atragi atenţia doar cu privirea şi cu zâmbetul tău. Dacă aplici o tactică mai agresivă, în care îl atingi sau te loveşti de el "accidental", poate părea interesat, chiar dacă de fapt este doar politicos.

Îţi acceptă rapid cererea de prietenie pe Facebook

Dacă ţi-a picat cu tronc un coleg de lucru, este foarte posibil să-ţi accepte cererea de prietenie şi dacă are o relaţie. În schimb, orice alt bărbat pe care nu îl cunoşti prea bine se va gândi de două ori înainte să-ţi accepte cererea. Când are o iubită care îi mai verifică activitatea online, nu vrea să-şi extindă lista de prieteni cu fete atrăgătoare pe care nu le cunoaşte pre bine şi nu le poate justifica în faţa iubitei.

Este în oraş cu un grup de prieteni bărbaţi

Când l-ai întâlnit într-un club şi face parte dintr-un grup mai mare de prieteni bărbaţi, urmăreşte-i şi prietenii. Dacă pare clar că au ieşit la agăţat, iar el nu este mai rezervat decât prietenii lui, sunt şanse mari să fie singur. Poţi încerca să-l întrebi pe unul dintre prietenii lui dacă are iubită, însă complicitatea masculină îl poate face să mintă pentru a-şi proteja amicul ieşit la agăţat în timp de iubita lui crede că munceşte până târziu.

Urmăreşte-i privirea

Limbajul corpului poate fi un indiciu excelent pentru a stabili dacă este singur sau nu fără să-l întrebi. În general, bărbaţii care au o relaţie stabilă nu se uită insistent după femei. Dacă evită privirea insistentă a altor femei, probabil că are deja o relaţie.

Coşul de cumpărături este de burlac

Dacă vrei să îl agăţi într-un supermarket, coşul de cumpărături îţi oferă cel mai bun indiciu cu privire la absenţa unei relaţii. Când a adunat mai ales semi-preparate, bere şi cereale pentru micul dejun, este aproape sigur disponibil.

Evită contactul fizic prea apropiat cu prietenele sau alte femei din preajmă

Dacă l-ai întâlnit atunci când este înconjurat de un grup de prieteni din care fac parte şi alte femei, fii atentă la atitudinea lui faţă de ele înainte să încerci să-l abordezi. Când aştepţi câteva minute pentru a vedea dacă are gesturi afectuase faţă de una dintre ele, poţi evita o situaţie neplăcută.

Chiar dacă nu pare apropiat de niciuna dintre femeile din preajmă şi pare că evită contactul cu alte femei din preajmă, nu poţi fi complet sigură. Încearcă să-i atragi atenţia şi urmăreşte-i reacţia. Bazează-te pe instinct şi nu adopta tactici de agăţat prea agresive dacă vrei să eviţi un refuz jenant.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra pe 18 Mar 2013, 13:37
    Lipsa de ocupatie :)) clar

    1.Majoritatea barbatilor agata femei chiar si atunci cand sunt impreuna cu iubitul :)) deci...nooooop. 2.accepta cererea pe fb? pe bune? 3.toti barbatii fac asta cand sunt impreuna =)) doar asa de amuzament. si in plus...chiar si femeile fac asa..diiiiingggg :)) si lista continua. sunt niste IDIOTENIIII! auzi..cumpara cereale si bere =)) pai iubitul me e cu mine de 5 ani si numai asta manaca la micu dejun :))

    4
    0

  • AlinaEma pe 18 Mar 2013, 00:45
    Hmm

    Nu stiu daca e chiar asa concludent, mai ales punctul 1. Am fost agatata de mai multe ori, de tipi care aveau prietene/logodnice chiar, si au venit sa imi ceara nr de tel si mi-au cerut sa ne vedem dupa. Unul dintre ei chiar a avut nesimitirea sa-mi ceara nr in timp ce prietena lui era la baie!!

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod