Sarah Jessica Parker, carieră în impas

Actrița îşi doreşte să revină în rolul care a făcut-o celebră, cel al lui Carrie Bradshaw din "Totul despre sex" ("Sex and The City").
Actrița îşi doreşte să revină în rolul care a făcut-o celebră, cel al lui Carrie Bradshaw din "Totul despre sex" ("Sex and The City").

Dacă Sarah Jessica Parker va obţine acordul creatorilor francizei, aventurile lui Carrie Bradshaw ar putea fi urmărite pentru a treia oară într-un lungmetraj, după ce au fost văzute şi într-un serial (între 1998 şi 2004).

"Totul despre sex 2" (Sex and The City 2) nu a avut succesul aşteptat, dar Sarah Jessica Parker speră ca următoarea peliculă a francizei să fie primită mai bine de cinefili, relatează agenția Mediafax.

Între timp, actriţa în vârstă de 47 de ani va putea fi urmărită în "Lovelace", film ce va avea premiera pe 23 ianuarie la Festivalul de Film Sundance. Ea interpretează în peliculă un rol secundar, cel al jurnalistei şi activistei feministe Gloria Steinem, în timp ce rolul principal, cel al Lindei Lovelace, este interpretat de Amanda Seyfried.

"Sarah a vorbit cu unul dintre creatori, Michael Patrick King, şi are şi un subiect în minte. Nu e niciun secret că la momentul acesta cariera ei este în impas. Ea a fost deschisă, a mărturisit că vrea să joace din nou în <<Totul despre sex>>", a declarat un "spion" al actriţei, citat de dailymail.co.uk.

Sarah Jessica Parker este cunoscută ca o susţinătoare a Partidului Democrat şi a preşedintelui american Barack Obama, pentru campania căruia a organizat şi o strângere de fonduri în 2012.

În afară de serialul "Totul despre sex" şi cele două continuări pentru marele ecran ale acestei producţii, Sarah Jessica Parker a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi", notează Mediafax.

Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu "Zmeura de Aur".


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 24 Ian 2013, 09:47
    o ador pe femeia asta....

    Imi place foarte mult de ea...desi nu are un fizic exceptional, o vad ca pe o femeie calda, un caracter exceptional. Rolul din totul despre sex a scos-o in evidenta, intr-adevar, dar sunt convinsa ca are multe de oferit. Cand ma uit la ea, imi aduc aminte oarecum de Barbara Streisand...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod