Cum l-a pedepsit Nicoleta Luciu pe soțul ei

Vedeta a explicat cum a reușit să treacă peste episodul de infidelitate în care a fost implicat soțul ei, Zsolt Csergo.
Nicoleta a povestit pentru ziarul Click!, cine a ajutat-o în toată acea perioadă dificilă și ce răspuns a avut pentru soţul infidel.

"Eram imună în acel moment, aşa că nu m-a afectat foarte tare şi copiii m-au ajutat enorm. Cred că atunci când eşti rănit, ignoranţa pe care o arăţi celui de lângă tine doare cel mai tare", a mărturisit vedeta.

"M-am retras în muncă şi în creşterea copiilor, mi-am umplut timpul cu lucruri care îmi făceau plăcere precum proiectele <<Dansez pentru tine>> şi <<Vocea României>>", a mai spus Nicoleta pentru Click!.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Ianuarie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena 1 pe 23 Ian 2013, 10:04
    In fiecare zi mai invatam cate ceva! Vezi DEX-ul!

    Foarte bine i-a facut barbatului tradator, numai ca "a ignora " sau "ignorarea" unei persoane sau a unei situatii nu este totuna cu "ignoranţa".!!! E o prapastie intre ele, ca sens! "Ignoranţa" este cuvantul elevat pentru"prostie"! Deci Nicoleta, fata draga si minunata femeie, tu l-ai ignorat / l-ai tinut la refuz/ pe TRADATOR; l-ai considerat, in acea etapa, insignifiant pentru tine, defulandu-te in alte preocupari, ca pansament sufletesc, deci nu pentru ca l-ai tratat"cu prostie", ci dimpotriva, ai fost fata desteapta si i-ai oferit ce a meritat, iar el..."ciocu jos", ca o tara l-a condamnat pe EL si a fost numai de partea ta !

    2
    0

  • Elena pe 23 Ian 2013, 04:47
    greseala

    Scuze !Am dat din greseala ok la comentariul lui mercedes,rasistul! Nicoleta e o sufletista si foarte sincera. La inceput nu o sufeream,dar cand am vazut ce suflet mare are,am inceput sa o iubesc. Este o persoana deosebita.

    1
    0

  • Cristina pe 23 Ian 2013, 01:31
    .....

    "ignoranta"... cat adevar.... :)))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod