S-a retras un „îngeraș“: Adriana Lima și-a luat adio de la Victoria’s Secret cu o apariție memorabilă

Supermodelul brazilian în vârstă de 37 de ani a defilat, joi seară, pentru ultima dată pentru brandul american Victoria's Secret.
Adriana Lima a anunţat că se va retrage printr-un mesaj publicat pe Instagram cu câteva ore înaintea show-ului care a fost înregistrat şi care va fi difuzat pe 2 decembrie. "Dragă Victoria, îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtășit secretele tale și, cel mai important, nu doar pentru că mi-ai dat aripi, dar m-ai și învățat să zbor", a scris ea. "Și toată dragoastea mea celor mai buni fani din lume. Cu drag, Adriana", a încheiat supermodelul care a încheiat cu lacrimi în ochi prezentarea.


Adriana a postat și un clip video cu secvențe din defilările susținute de-a lungul timpului pentru Victoria's Secret, notează Daily Mail.

În show-ul de joi, ea a purtat un body alb, cu strasuri, accesorizat cu aripi din pene. La capătul pasarelei, emoţionată, Adriana Lima şi-a ascuns faţa în palme şi a transmis, pentru ultima dată, celebrul sărut Victora's Secret Angel către camerele de filmat.

Vedeta a declarat, în culise, pentru People că plănuieşte să se dedice acţiunilor caritabile, în special celor dedicate femeilor: "Sunt nerăbdătoare să susţin femeile şi să fiu implicată în diferite proiecte care sprijină femeile din lume.
Acesta va fi viitorul meu, dar sunt încă fericită că fac parte din show-ul Victoria’s Secret de anul acesta."


Colaborarea sa cu Victoria's Secret a început în 1999, imediat după debutul în modelling, iar în această perioadă ea a fost emblema brandului american.

Adriana Lima a devenit "înger" în 2000 și a deschis show-urile Victoria's Secret din anii 2003, 2007, 2008, 2010 și 2012, ultimul dintre acestea la doar două luni după ce a născut o fetiță, Valentina.

Modelul brazilian mai are o fiică, Siena, în vârstă de șase ani, cu soțul ei, Marko Jaric.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod