Simplificăm viața ta de părinte. Lux urban.

Părinții au nevoie de ajutor, și întotdeauna se poate găsi loc de mai bine, mai sigur, mai versatil, mai confortabil.

Orice economie de timp și bani este binevenită, mai ales în zilele noastre! Trebuie însă, să acordăm atenție eficienței produselor mai ales când investim într-un sistem modular cu  o unitate sport, un landou, un scaun sau coș auto. Avem opțiunea de a cumpăra un pachet care să poată îndeplini toate aceste funcții: 4 în 1, pentru că viața vine cu situații neprevăzute și nu putem fi luați prin surprindere nici de un drum cu mașina, nici de o plimbare prin parc, nici de ora de somn a celui mic.

Dar până nu ne confruntăm cu necesitatea achiziționării unui cărucior, nu înțelegem cât de variată este oferta și cât de multe opțiuni vin la pachet, dar în același timp nici nu ne putem imagina cât de mult le ușurează viața părinților!

Un cărucior ergonomic, ce poate fi pliat rapid și poate fi depozitat cu succes pe balcon sau în dulapuri, fără să incomodeze sau să necesite asamblări laborioase, este de neprețuit!Este important să fie rezistent, astfel încât să nu se deterioreze, dar și frumos, astel încât să bucure și privirea, nu doar spatele și mâinile proprietarilor! Și cât de minunat ar fi ca unitatea sport să se potrivească meselor de sufragerie obișnuite!

O copertină generoasă protejează bebelușul de soare, vânt, ploaie, ninsoare, poluare și frig.

Iar un landou care se poate fixa cu un singur click este cu atât mai valoros, deoarece părinții au nevoie de fiecare secundă care poate fi economisită – decât să irosească timp montând componente, mai bine se bucură de fiecare clipă alături de copilaș!

Atunci când vine vorba de călătorii cu mașina, siguranța devine cu atât mai importantă, și asta nu doar fiindcă un scaun auto este impus de lege (Art. 97 din Regulamentul de aplicare a Codului rutier: ”copiii cu vîrsta sub 3 ani se transportă numai în dispozitive de reținere omologate”).
În plus, scaunele cu bază Isofix sunt extrem de ușor de instalat în autovehicule, printr-un singur click, rămânând fixe pe poziție pe tot parcursul călătoriei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod