Nu realizezi ce a făcut mama ta pentru tine până nu devii și tu mamă

Când devii mamă începi să înțelegi și să vezi lucrurile altfel. De fapt, când devii părinte, căci sunt sigură că și bărbații trec prin asta.

Studiu. Mamele singure fac mai puține treburi casnice și dorm mai mult decât mamele căsătorite

Viața mamelor care își cresc singure copiii este plină de provocări, dar stereotipurile care spun că nu au niciodată timp pentru ele ar trebui uitate.

Cu o mamă nu te pui!

Dacă ești curios cum se simte lovitura unui uragan, focul de dragon și cea mai învolburată apă din lume, te invit să superi o mamă. De fapt, supără-i copilul și o să vezi ce se întâmplă!

Cum este viaţa de zi cu zi a unei femei însărcinate: 10 ilustraţii realiste

Nu e uşor să fii însărcinată, iar aceste imagini o demonstrează!

Cum să îți ușurezi sarcina de a fi părinte singur

Abilitățile de a face față tuturor provocărilor sunt esențiale pentru un părinte singur.

Un părinte are în medie 32 de minute pentru sine în fiecare zi

Dacă ai un loc de muncă la care mergi de la 9 la 5, cunoști acel sentiment de bucurie pe care îl simți când știi că urmează o vacanță sau un weekend. Asta doar dacă nu ești părinte.

Sfaturi de dating pentru părinții divorțați

Poate fi dificil să îți reiei viața după divorț, mai ales când părinții divorțați încearcă să echilibreze viața copilului și propria viață amoroasă.

De ce se despart cuplurile după ce fac un copil?

Atunci când plănuiți să faceți un copil, există o lungă listă de lucruri pentru care trebuie să vă pregătiți.

De ce sunt femeile puternice părinții ideali

Există multe femei care au un impact semnificativ în diferite domenii, precum finanțe, modă, politică, știință, tehnologie. Dar există și un alt aspect al vieții înfloritor în viața femeilor puternice.

Fraze toxice pe care doar o mamă egoistă le poate spune

Meseria de mamă nu se potrivește oricărei femei. Unele persoane pur și simplu nu știu cum să le arate dragostea copiilor.

De ce este sora ta mai mare cea mai importantă fată din viața ta

Fie că îți dai seama sau nu, sora ta mai mare este de fapt cea mai importantă fată care va fi vreodată în viața ta. Este cea mai bună prietenă a ta.

Franța va înlocui cuvintele mamă și tată cu părintele 1 și părintele 2 din formularele școlare pentru a evita excluderea părinților de același sex

Adunarea națională franceză a votat pentru modificarea legii educației, cu scopul de a înlocui termenii "mamă" și "tată" în formularele școlare cu "părintele 1" și "părintele 2".

De ce sunt mătușile atât de importante

Familiile moderne au adesea și configurații mai complexe. De aceea, mătușile au început să joace un rol esențial în creșterea copiilor. Acestea nu mai sunt doar rude apropiate.

Pe cine iubești mai mult? Pe mami sau pe tati? Vă rog eu, nu mai întrebați copiii așa ceva!

Pe cine iubești mai mult? Pe mami sau pe tati? Pe vremuri (și sper că a rămas pe vremuri), întrebarea asta îmi era adresată de unchi, de mătuși, de vecini sau de orice străin cu mintea cât o nucă.

Dragi părinți, ascultați-vă copiii!

Scriu despre parenting de peste 4 ani de zile. Nu sunt mamă încă și nu de puține ori am fost taxată pentru asta. De fiecare dată m-am scuzat spunând că sunt copil. Sunt sau am fost copilul care a crescut lângă o soră cu nevoi speciale, cu părinți care aveau probleme de cuplu și care au divorțat în cele din urmă.

De ce sunt importante mesele în familie

Mai există mesele în familie? Este o tradiție care începe să dispară. Acest lucru este în mare parte cauzat de stilurile de viață moderne și de abundența noilor tehnologii.

De ce este bunica din partea mamei atât de importantă pentru copil

Dacă bunica ta a avut un rol important în educația ta, amintirile tale din copilărie probabil că sunt încărcate cu bucurii și un sentiment de siguranță și confort.

Ce rol au mătușile în viața copiilor

Nu neagă nimeni rolul important al familiei în viața copiilor, dar acest rol se extinde mai departe de părinți.

Mamele preferă fetele și tații preferă băieții, conform unui nou studiu

Părinții ar trebui să își iubească toți copiii în mod egal. Doar că, subconștient, mamele preferă fetele, iar tații preferă băieții, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii finlandezi și americani.

Simplificăm viața ta de părinte. Lux urban.

Părinții au nevoie de ajutor, și întotdeauna se poate găsi loc de mai bine, mai sigur, mai versatil, mai confortabil.
Pagina: