Ești „oaia neagră” a familiei tale? Iată de ce nu trebuie să te simți vinovată!

Ai început să citești, să te documentezi, să mergi la terapie și să te ocupi de cele mai adânci probleme pe care le ai. Totul merge bine și tu te simți din ce în ce mai puternică, însă cei dragi te privesc cu reticență.
Daca te regasesti in situatia de mai sus, afla ca nu esti singura. Atunci cand evoluezi, cei din jur pot percepe acest lucru ca pe o schimbare cel putin ciudata, care ii face sa se simta inconfortabil. De aceea, evolutia personala si familia nu se armonizeaza de fiecare data.

Motivele din spatele acestei reticente sunt multe, insa ceea ce trebuie neaparat sa retii este urmatorul lucru: nu trebuie sa te simti vinovata sau sa te micsorezi pe tine insati pentru ceilalti.

Iata de ce!


Nu este datoria ta sa „iti trezesti” familia


Odata ce lucrezi cu tine insati si te redescoperi, ai nenumarate revelatii despre viata.
Este natural sa iti doresti sa imparti cele invatate si cu persoanele dragi din viata ta, insa, de multe ori, sfaturile si recomandarile sunt primite cu reticenta. In plus, atunci cand primesti critica din partea familiei, primul gest instinctiv va fi sa iti justifici comportamentul si sa incerci sa iti convingi apropiatii sa „sape” si ei mai adanc in propriile vieti. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod