10 motive să te ridici din pat dimineața în zilele mohorâte, în care nu ai chef de nimic

Este ora 8 dimineața, iar tu tocmai te-ai trezit. Afară plouă sau este frig, starea de spirit nu e una încurajatoare, așa că ai rămâne în pat cât este ziua de lungă.
Cunoastem cu totii acele momente in care, pur si simplu, nu ai chef sa faci nimic. Chiar daca ai sarcini de rezolvat la birou sau alte lucruri de facut, nu ai puterea de a te ridica din pat si de a incepe ziua.

Odata cu toamna, isi fac aparitia si zilele mohorate. Avem mai putin soare, ceea ce inseamna mai putina lumina si mai putina caldura. Avem vant, ploaie si, in general, o atmosfera melancolica, nu foarte utila atunci cand ai nevoie de un impuls. Totusi, exista multe motive pentru care ar merita sa fii curajoasa si sa-ti faci ziua cat se poate de placuta.

Motivatie pentru zilele mohorate: 10 lucruri pentru care merita sa te ridici din pat


1.
Aerul proaspat al diminetii


Fie ca ploua, bate vantul sau cerul este senin, aerul diminetii are un farmec aparte. Este proaspat, curat si te invita sa respiri adanc si sa iti linistesti mintea.

Ridica-te din pat (poti pastra patura!) si mergi pana la fereastra. Deschide geamul si inspira, apoi tine-ti respiratia cateva secunde. Elibereaza aerul in mod controlat si prelung, apoi repeta acelasi exercitiu de minimum cinci ori. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod