Confesiunea unui soț: nu mai sunt atras de soția mea și mi-e rușine să spun de ce

Probabil nu există niciodată o cale ușoară. Dar dacă sunt sincer, o voi spune tare și răspicat: "Nu sunt atras de soția mea!"
Nu este genul de secret pe care îl poți împărtăși cu oamenii, în general, nu-i așa? Știu că nu pot, pentru că m-aș simți că o trădez. M-aș simți de parcă mi-aș subestima soția și acesta este ultimul lucru pe care vreau să-l fac. Și nu merită deloc acest lucru. Este o femeie bună. O femeie minunată. O persoană mult mai bună decât mine.

Știu motivul pentru care nu sunt atras de soția mea, însă nu există o modalitate diplomată de a spune acest lucru.

Soția mea s-a îngrășat


Mă uit la soția mea și nu văd decât gușa.
Vreau să trec peste amănunt, dar este ca o pată pe o cămașă curată, o dată ce o vezi, nu o mai poți ignora. Este în continuare acolo.  

În ultimii trei ani, soția mea a trecut de la mărimea S la L și parcă nu există cale de întoarcere. Da, există motive pentru asta. Nimeni nu alege să se îngrașe. Dar, până acum, motivele originale par să se fi risipit. Acum este vorba doar despre mâncat excesiv și alcool. Soția mea s-a îngrășat pentru că a început să bea. Și a început să bea pentru că era nefericită.
Și acum este nefericită pentru că s-a îngrășat. E ca un cerc vicios. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 15 Oct 2020, 11:00
    asa e..

    ala kre sta langa una grasa e ultimu fraier.. ;) credeti-ma ce scriu aici.. ;) am avut un amant f f f infocat si tot asa se plangea k acasa il asteapta o grasuna.. ;) chiar dak avea 2 copii cu ea.. ;) atentie mare pt femei.. ;) dak va lasati in mrejele confortului e jale.. ;) faceti burta, gusa, aripioare si tot asa.. ;) e greu pt un armasar sa stea langa voi dak voi nu aveti grija.. ;)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod