Viața ascunsă a lui Kate Middleton: „Este o mamă fermă și sigură pe ea“

Contrar așteptărilor, viața de zi cu zi a ducesei de Cambridge nu este cu mult diferită de cea pe care o duc multe femei cu serviciu și copii, a dezvăluit o prietenă a acesteia.
De la drumurile facute in echipament sport la scoala pentru a-i lua pe copii dupa ore, pana la iesirile nocturne cu Printul William, viata nevazuta a ducesei Catherine ar putea sa te surprinda. Fie ca se afla la resedinta din Norfolk, fie la Londra, la Palatul Kensington, Kate este o femeie care prefera sa stea mai mult acasa si sa-si creasca in liniste copiii. „E o casa normala, plina de viata, cu copiii alergand de colo-colo si scapand lucruri pe jos. Nu este nimic iesit din comun”, a declarat pentru People o prietena a ducesei.

In acelasi timp, Kate Middleton este o mama care stie ce vrea: „Cand o vezi in spatele usilor inchise, e o mama foarte sigura pe ea si nu poate fi data la o parte.
Le atrage atentia copiilor daca acestia nu se poarta cum trebuie”, a spus sursa citata.

Viata unei mame care lucreaza


Pentru o femeie atat de celebra, ale carei tinute apar in revistele importante din toata lumea si in programele de televiziune, drumurile la scoala reprezinta o ocazie buna de a se imbraca mai lejer. „Isi prinde parul in coada. Merge in echipamentul de sala sau cu o rochie si adidasi, cu putin machiaj, cerandu-si scuze ca e pe fuga”, a povestit prietena ducesei.

„Este viata unei mame care lucreaza, cu trei copii, nu cu mult diferita de ziua de lucru a celor mai multe femei”, a adaugat sursa. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod