Simplificăm viața ta de părinte. Lux urban.



Doar pentru că e vorba de un drum scurt, sau de un trafic lejer, nu înseamnă că ne putem baza pe ceilalți sau chiar pe noi înșine atunci când circulăm. Accidentele se pot întâmpla oricând! Părinții nu îi fac nici un rău copilului ținându-l strâns legat cu centuri într-un scaun auto, ci îi salvează viața în caz de impact. Dacă bebelușul nu se simte foarte confortabil la drum lung, se pot face pauze sau i se poate distrage atenția cu jocuri și cântece. Important este să nu se facă nici un compromis în ceea ce privește siguranța! Iar omologarea ADAC de cel mai bun în categoria sa garantează că produsul achiziționat este gândit până la cel mai mic detaliu pentru călătorii confortabile și sigure.

Nu în ultimul rând, părinții își doresc ca lucrurile cumpărate pentru cei mici să fie utilizate la capacitate maximă, și cât mai mult timp.

Scaunele reglabile care permit ajustări pe măsură ce bebelușii cresc, landoul super-confortabil cu spumă de memorie și materialele de calitate garantează o durată de viață mai mare a produselor și o folosire îndelungată, obținând beneficii mai mari de pe urma investiției.

Toate caracteristicile descrise mai sus se regasesc la gb Maris. Din acest motiv,  sistemul modular gb Maris 4 în 1 este o achiziție înțeleaptă. Pachetul conține un cadru de aluminiu ușor fără niciun punct de îmbinare,  un landou, o unitate sport cu funcție lie-flat, un coș auto omologat ADAC și o bază Isofix, perfecte pentru viața urbană alături de copii.
Toate aceste componente sunt ușor de montat, combină confortul și funcționalitatea fiind în același timp compacte și ergonomice, facilitând depozitarea lor.

Investiți în lucruri care să vă elibereze timpul, astfel încât să vă puteți bucura de o viață mai simplă și mai ușoară alături de copilaș!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod