Richard Erdman, al treilea actor din serialul „Beverly Hills, 90210“ care a murit

Richard Erdman este al treilea actor din distribuţia serialului de televiziune „Beverly Hills 90210“ care a murit în ultimele două săptămâni.
Richard Erdman a încetat din viață pe 16 martie, la 93 de ani, anunță tabloidul online american TMZ.

Cu o carieră longevivă, de 70 de ani, actorul american a jucat în peste 175 de filme. A debutat în 1944 şi a jucat mai ales roluri secundare, alături de numeroase staruri, precum Bette Davis, în "Mr. Skeffington" (1944), şi Marlon Brando, în "Cry Danger" (1951). Erdman s-a specializat apoi în comedii şi a apărut în numeroase seriale TV, printre care producţia NBC "Community", care s-a încheiat în 2015, când actorul a şi pus capăt carierei sale.

În 1997, actorul a jucat în serialul TV de mare succes "Beverly Hills 90210", în rolul personajului Mr. Perl.

Erdman este al treilea membru al distribuției acestei producții care a murit în ultimele două săptămâni, după Jed Allan și Luke Perry. Pe 9 martie, Jed Allan, care l-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve Sanders, interpretat de Ian Ziering, a murit la vârsta de 84 de ani.

De asemenea, Luke Perry, interpretul personajului Dylan McKay, a încetat din viață pe 4 martie, la vârsta de 52 de ani, după ce a suferit un atac cerebral masiv în timp ce se afla în locuința lui din California.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod