Rebel Wilson spune că managerii ei au sfătuit-o să nu slăbească pentru că rolurile de „fată grasă amuzantă” i-au adus milioane de dolari

Rebel Wilson a dezvăluit că echipa sa de manageri s-a opus schimbării sale de look și dorinței de a scăpa de kilogramele în plus, pentru că imaginea de „fată grasă amuzantă” din filmele în care a jucat i-a adus câștiguri impresionante.

Actrița australiană, în vârstă de 41 de ani, a slăbit peste 35 de kilograme după ce a adoptat un stil de viață sănătos încă din anul 2019.

Dar vedeta recunoaște că decizia de a-și schimba stilul de viață a fost întâmpinată cu reticență de cei din echipa ei managerială. Aceștia au susținut că imaginea cu care s-a consacrat a ajutat-o să acumuleze o avere de 22 de milioane de dolari. Printre filmele care i-au adus sume impresionnate s-au numărat „Bridesmaids” și seria „Pitch Perfect”. 

Citește și: 
Jane Seymour și colegii săi din „Dr. Quinn” s-au reunit după 23 de ani pentru a-l sărbători pe „Sully”.
Joe Lando a împlinit 60 de ani


„De fapt, am întâmpinat opoziție din partea propriei mele echipe, aici la Hollywood. Am spus 'voi dedica acest an pentru sănătatea mea. Simt că mă voi transforma fizic și îmi voi schimba viața'. Iar reacția lor a fost 'De ce? De ce ai vrea să faci asta?'. Câștigam milioane de dolari fiind fata grasă amuzantă și fiind acea persoană”, a declarat ea pentru BBC Breakfast, potrivit Daily Mail.

De-a lungul anilor, rolurile din filme de comedie i-au adus actriței sume importante. Succesul obținut cu primul film din seria „Pitch Perfect” a contribuit semnificativ la creșterea veniturilor sale. Pentru primul „Pitch Perfect”, lansat în 2012, a primit suma de 65.000 de dolari, iar pentru următoarele două filme din serie a primit 2 milioane, respectiv 2,8 milioane de dolari.
Pentru serialul TV „Super Fun Night” (2013-2014) a fost plătită cu 2 milioane de dolari.

Deși s-a simțit întotdeauna confortabil în pielea ei, Rebel recunoaște că mâncarea devenise mecanismul său de aparare, care o ajuta să scape de emoțiile cu care s-a confruntat în perioada de afirmare în cariera de actriță.

„Știam în adâncul meu că obiceiul de a mânca emoțional, pe care îl aveam, nu era sănătos. Știam că nu am nevoie de o cutie de înghețată în fiecare noapte. Eram eu, încercând să-mi amorțesc emoțiile folosind mâncarea, ceea ce nu era tocmai sănătos”, a declarat vedeta.

Starul din „Bridesmaids” a anunțat în luna noiembrie că a ajuns la greutatea sa țintă, de 75 de kilograme.
Potrivit People, transformarea radicală a lui Rebel se datorează planului alimentar numit Metoda Mayr.

O sursă a declarat pentru publicația citată că actrița a obținut „rezultate uimitoare” schimbându-și obiceiurile alimentare în timp ce a stat pentru o perioadă anul trecut într-un resort dedicat sănătății din Austria. După aceea, ea a continuat să respecte regulile de dietă ale planului alimentar.

„Este o abordare prin care sunt eliminate alimentele care provoacă intoleranță, este redus consumul de zahăr și se încurajează consumul de alimente integrale, care stimulează sistemul imunitar și reduc inflamația”, a spus sursa.

„Se antrenează cu un antrenor personal de până la șase ori pe săptămână, merge pe jos și încearcă să crească aportul de proteine din alimentație”, a mai spus sursa.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod