George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă. Motivul pentru care soția sa l-a sfătuit să nu facă o reclamă

George Clooney a dezvăluit că a refuzat la un moment dat o ofertă de 35 de milioane de dolari pentru o singură zi de muncă. Actorul ar fi trebuit să filmeze o reclamă pentru o companie aeriană, însă Amal, soția lui, l-a sfătuit să refuze.

Într-un interviu recent pentru The Guardian, actorul în vârstă de 60 de ani a spus că Amal, de 43 de ani, l-a convins să spună pas unei oferte generoase. Reclama pe care ar fi trebuit să o filmeze era asociată cu o țară „îndoielnică”, a spus actorul, fără să menționeze despre ce țară este vorba. 

Citește și: Alec Baldwin spune că nu se simte vinovat pentru moartea Halynei Hutchins. „M-aș fi sinucis dacă aș fi crezut că e vina mea”


Avocat pentru drepturile omului, Amal s-a născut în Beirut, Liban, și a studiat dreptul internațional la Universitatea Oxford din Anglia. Ea are drept de practică atât în Statele Unite, cât și în Marea Britanie.

„Da, mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă pentru o reclamă la o companie aeriană.
Dar am vorbit cu Amal despre asta și am decis împreună că nu merită”, a declarat actorul.

„Era o reclamă asociată cu o țară care, deși este aliat, este îndoielnică uneori”, a adăugat actorul.

Decizia lui Clooney a fost influențată de lupta soției sale pentru drepturile omului. Actorul s-a lăudat cu realizările ei, spunând că ultimii doi clienți ai lui Amal au câștigat fiecare Premiul Nobel pentru Pace, dar și că avocata a reușit să scoată din închisoare numeroși jurnaliști închiși pe nedrept.

Într-un interviu acordat zilele trecute pentru The Sunday Times, starul american a vorbit și despre accidentul de motocicletă din anul 2018, când a fost la un pas să-și piardă viața.

El a mărturisit că în timpul accidentului a crezut că acela va fi „ultimul minut din viața mea”.

În 2018, Clooney a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit de o mașină în Sardinia, în timp ce se afla pe motocicletă.
Mașina a întors în fața sa și l-a lovit direct pe actor, care a fost aruncat de pe motocicletă.

Șoferul a chemat poliția și ambulanța, iar în timp ce se afla întins pe asfalt, actorul a realizat că în jurul lui s-au strâns mulți oameni și unii dintre ei îl filmau cu telefoanele.

„Așteptam să se stingă lumina. Acum sunt bine”, a dezvăluit actorul.

„Dacă ești o persoană publică, atunci când ești întins pe pământ crezând că este ultimul minut din viața ta, realizezi că pentru unii oameni asta înseamnă doar ceva interesant de postat pe pagina lor de Facebook”, a declarat Clooney.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod