O poveste încâlcită. Tori Spelling și Dean McDermott „trăiesc vieți separate”

Surse spun că Tori Spelling și Dean McDermott, care s-au căsătorit în 2006 și au cinci copii, au probleme serioase în căsnicie.
Căsătoria dintre Tori Spelling și Dean McDermott este tensionată, spun mai multe surse pentru People.

Tori Spelling, în vârstă de 48 de ani, a postat recent pe Instagram o felicitare de sărbători cu cei cinci copii săi cu Dean McDermott. Despre absența soțului său, e a clarificat în comentarii că actorul "filma noul său lungmetraj în Canada" când a fost făcută fotografia.

Prima sursă


Cu toate acestea, o sursă spune că ea și Dean McDermott, în vârstă de 55 de ani, nu o duc prea bine ca și cuplu.

"A fost o răceală foarte mare între ei multă vreme. Au mai trecut prin acest chin și înainte și au ieșit mereu din asta"
, spune sursa despre celebrul cuplu care în trecut a înfruntat probleme serioase de relație atunci când el a recunoscut că a înșelat-o în 2014.


Tori are încă probleme majore de încredere. O parte din relația lor nu a fost niciodată reparată complet după ce el a fost infidel, continuă sursa. "Trăiesc vieți separate. Vor avea în continuare mese în familie și ieșiri ocazionale, dar este pentru copii."

Spelling și McDermott sunt căsătoriți din 2006 și sunt părinții a cinci copii: Liam Aaron, 14 ani, Stella Doreen, 13 ani, Hattie Margaret, 9 ani, Finn Davey, 8 ani și Beau Dean, 4 ani.

A doua sursă


O a doua sursă declară pentru People că lucrurile dintre ei "stau rău de foarte mult timp, cu siguranță de peste un an. Dar Tori nu vrea să despartă familia.
Ea crede că copiii au nevoie de tatăl lor. Aceștia sunt anii lor de bază și s-au luptat să rămână împreună pentru copii."


Totuși, "Tori are încă probleme majore de încredere față de Dean". Și el spune: "Am trecut peste asta." Este o situație complicată și foarte toxică.

A treia sursă


O a treia sursă adaugă: "Este adevărat că a fost în Canada la filmări, dar [pentru Tori] să fie singură cu cinci copii și să se ocupe de toate responsabilitățile de zi cu zi care vin împreună cu asta a avut într-adevăr un mare impact asupra relației lor."

Tori Spelling a făcut aluzie la probleme cu care se confruntă mariajul ei în ultimul timp.
În timpul unei apariții la Jeff Lewis Live în iunie, actrița a dezvăluit că ea și soțul ei nu mai dormeau în același pat.

De asemenea, ea a mai vorbit anterior despre căsătoria ei într-un interviu acordat pentru People în 2016, spunând că ea și McDermott "au fost nevoiți să o ia de la capăt" și că "se reconstruiesc complet" după scandalul de infidelitate.

De-a lungul timpului, și datorită terapiei intense de cuplu și vindecării personale individuale, "am luat decizia conștientă, bazată pe dragostea noastră unul pentru celălalt, să rezolvăm asta", a spus ea. "A fost unul dintre cele mai rele momente din viața noastră, dar a fost și unul dintre cele mai bune.
Nu aș schimba nimic pentru că dacă nu am fi început să vorbim și nu am fi deschis acele linii de comunicare, poate nu am fi astăzi aici."


Sursă: People
Foto: Hepta






24 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod