Sfaturi pentru el: Ce să-i oferi partenerei de Crăciun

Cea mai magică sărbătoare a anului se apropie cu pași repezi. Dintr-o dată a venit din nou timpul să pornim în căutarea cadourilor perfecte de Crăciun. Ideile și opțiunile pentru doamne sunt nesfârșite. Dar de unde știi exact ce ar face-o fericită anul acesta?
Să fim sinceri: sunt foarte puține cazuri în care bărbații știu sută la sută ce să ofere jumătăților lor. Totuși, dacă faci parte din oamenii pregătiți, te felicităm. Pentru toți ceilalți care încă se întreabă cu ce să-și facă fericită persoana iubită, suntem aici. Vă vom oferi câteva sfaturi pentru cadouri elegante, fine și călduroase.

Pijamale moi


Nu există aproape nicio doamnă care să nu iubească confortul de iarnă și starea de spirit de Crăciun. Dacă partenerei tale îi place să fie confortabilă acasă, pijamalele lungi de damă sunt o idee grozavă. Fă-o fericită cu pijamale din bumbac sau catifea în culori moderne precum bej, roșu, pudră roz sau vișiniu. Motivele geometrice și colorate sunt foarte la modă iarna aceasta, așa că poți miza atât pe pijamale în carouri, cât și pe cele florale.

Un alt tip potrivit de pijamale sunt cele din microplush. Femeile adoră aceste pijamale pentru că sunt extrem de moi și delicate la atingere. Cu siguranță va fi extrem de fericită să primească o pereche.

Set elegant de cămașă de noapte și halat de baie


Daca preferata ta este adepta luxului și a țesăturilor sofisticate, atunci îți propunem să o surprinzi cu un set elegant si frumos format dintr-o cămașă de noapte și halat de baie. Una dintre cele mai populare țesături este satinul. Cămășile de noapte din satin sunt extrem de frumoase și delicate, în timp ce cad liber pe corp. Un alt material potrivit este vâscoza. Combină cămașa de noapte cu un halat de baie în aceeași culoare și țesătură și cu siguranță o vei încânta pe doamna inimii tale.

La fel ca și în cazul pijamalelor, și aici poți miza pe modele negre, roșii, gri și bej, și pe modele cu motive florale pastelate.

SFAT: Alege o cămașă de noapte și halat de baie cu decor din dantelă. Astfel, cadoul va arăta și mai elegant și mai festiv.


Lenjerie seducătoare pentru cei mai îndrăzneți


Dacă sunteți un cuplu pasional și vă place să diversificați serile în doi, atunci îi puteți cumpăra lenjerie sexy frumoasă și luxoasă chiar și de Crăciun. Pentru a evoca atmosfera de Crăciun, puteți să optați pentru culoarea roșu. Pariați pe modele în roșu aprins sau vișiniu. Lenjeria seducătoare este de obicei asociată cu dantelă, așa că nu vă fie teamă să alegeți modelele realizate integral din dantelă. Nu se va îndrăgosti doar de aspectul cadoului, ci va adora și atingerea țesăturii de calitate. Există multe tipuri de lenjerie erotică, dar vă sfătuim să pariați pe o cămașă de noapte scurtă, un corset sau un set format din sutien, bikini și portjartier.

Un body seducător este de asemenea o idee excelentă.  Body-urile sunt realizate în așa fel încât să pună în valoare silueta, îmbrățișând corpul și evidențiind punctele forte ale siluetei. 


Halat de baie calduros si papuci


Multe doamne adoră serile liniștite în fața șemineului, să citească o carte sau să urmărească serialele lor preferate în fața televizorului într-o deplină relaxare. Dacă partenerei tale îi place să-și petreacă serile astfel, oferă-i un halat de baie moale și papuci. Ea va aprecia cu siguranță confortul incredibil oferit de acestea. Această combinație este unul dintre cele mai îndrăgite cadouri de Crăciun, așa că suntem siguri că nu vei da greș.

Sperăm că v-am ajutat cu alegerea cadourilor. Acum tot ce trebuie să faci este să le cumperi. Toate aceste idei pot fi găsite în magazinul online Astratex.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod