Jane Seymour și colegii săi din „Dr. Quinn” s-au reunit după 23 de ani pentru a-l sărbători pe „Sully”. Joe Lando a împlinit 60 de ani

Jane Seymour s-a reunit cu trei dintre colegii săi din serialul „Dr. Quinn”, la 23 de ani după încheierea filmărilor.
Ei s-au reîntâlnit pentru a sărbători ziua de naștere a lui Joe Lando, cel care a intrepretat rolul lui Sully.

Actrița în vârstă de 70 de ani a postat luni pe Instagram câteva imagini în care apare alături de William Shockley, Jason Adams și Joe Lando.

Foștii colegi de platou din serialul de succes al anilor '90 s-au întâlnit pentru a celebra ziua de naștere a lui Lando, care împlinește 60 de ani pe 9 decembrie.

Citește și: Nicole Kidman spune că fiicele sale nu sunt interesate să-i vadă filmele și sunt „cei mai mari critici” ai ei


„Chiar și după atâția ani, ei tot mă susțin! Inima mea este plină de bucurie după ce am petrecut timp alături de acești oameni minunați”, a scris Seymour în postarea de pe Instagram, adăugând un emoji în formă de inimă.


„@williamshockley, Jason Adams și cu mine ne-am întâlnit pentru a sărbători în avans marea aniversare a lui Joe! Vârsta de 60 de ani îl așteptă după colț!”, a scris actrița.

Jane a distribuit două fotografii, una în care foștii săi colegi sunt în jurul său, iar alta în care cei trei bărbați o țin pe brațe.

William Shockley, care a intrepretat personajului Hank Lawson în serial, a postat la rândul său o imagine în care apare alături de Lando.

„La mulți ani, Joe Lando... prietenul meu drag, fratele meu, camaradul meu de arme din timpul anilor petrecuți împreună în serialul 'Dr.
Quinn, Medicine Woman'”, a scris Shockley.

„Acum, după aproape 30 de ani, știu mai mult ca niciodată că cel mai mare dar în viață a fost timpul petrecut împreună. Ești un om cu suflet mare, talentat și cu o inimă bună, Joey. Sunt binecuvântat că am împărtășit drumul vieții cu tine”, a scris Shockley despre bunul său prieten.

Serialul „Dr. Quinn, Medicine Woman” a urmărit povestea personajului principal interpretat de Jane Seymour, o doctoriță din Boston, de la jumătatea anilor 1800.
După moartea tatălui său, Michaela Quinn pornește în propria aventură și își deschide un cabinet medical în Colorado Springs.

Serialul a fost un succes și a avut șase sezoane, difuzat de CBS în perioada 1993-1998, iar Seymour și colegii săi s-au reunit pentru alte două filme.

„Dr. Quinn, Medicine Woman: The Movie” a avut premiera în anul 1999, iar „Dr. Quinn, Medicine Woman: The Heart Within” a fost difuzat în 2001.

Cel mai recent film al lui Seymour este „The Kominsky Method”, produs de Amazon.

Foto: Instagram/janeseymour
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod