Războiul duceselor, faza pe imagini: Kate Middleton și Meghan Markle se luptă pe Instagram

Cele două ducese concurează fără milă pentru a fi în centrul atenției. Când una publică ceva pe Instagram, rivala ei ripostează imediat pe rețeaua de socializare.

Rivalitatea dintre ducesele Kate și Meghan atrage atenția opiniei publice, iar intensificarea competiției dintre ele neliniștește tot mai mult familia regală britanică. Lupta lor s-a ascuțit pe Instagram, unde cele două par să se ghideze după lozinca "Tot ce poți să faci tu eu pot să fac mai bine", scrie ziarul Daily Mail.

Cea mai recentă postare a ducilor de Cambridge această rețea de socializare a atras, cum era firesc, atenția publicului și a presei. Kate și William apar împreună cu cei trei copii în mai multe cadre surprinse duminică, în timpul unei expoziții florale, Chelsea Flower Show, organizată de Societatea Regală de Horticultură, unde ducesa a amenajat o grădină.



Ducii și-au lăsat cei trei copii să exploreze terenul, aceștia jucându-se în voie, în picioarele goale, în spațiul amenajat de Kate. "Copiii s-au jucat cum nu mi-am imaginat. Au început să arunce cu pietre. Chiar n-am crezut că vor face așa ceva. Și-au dat încălțămintea jos și au vrut să se bălăcească în pârâu... așa cum nu mă așteptam", a povestit ducesa despre reacția copiilor.

George și Charlotte au fost fotografiați în timp ce stăteau cu picioarele goale în apă, în timp ce frățiorul lor, Louis, alerga fericit cu o creangă în mână, urmărit de mama sa care zâmbea.

George (cinci ani) s-a aventurat să se cațere puțin pe stâncile de pe care curgea pârâul, în timp ce Charlotte (patru ani), îmbrăcată cu o rochiță cu imprimeu floral, se dădea încântată într-un leagăn făcut din sfoară împletită și legată de ramura groasă a unui arbore.
Toți cei trei prințișori se simțeau ca la ei acasă și s-au distrat de minune, iar căsuța din copac le-a plăcut la nebunie, reacția lor dovedind că adoră să se joace în natură.

Deși nu au văzut până acum la ce a lucrat mama lor, copiii au fost de fapt implicați în munca mamei lor. Ei au strâns frunze, crengi și mușchi de pe proprietatea familiei din Anmer Hall, Norfolk, și au amenajat un mic bârlog în inima grădinii, relatează cotidianul citat. "Au fost implicați în fiecare pas în acest proiect și ducesa a fost încântată să-i vadă cum priveau rezultatul final. Copiii ei și ai altora au fost mereu în inima acestui proiect", a declarat un membru al echipei care a ajutat-o pe Kate să amenajeze grădina.

Imaginile făcute de fotograful Matt Porteous și date publicității de Palatul Kensington i-au surprins pe copiii ducilor de Cambridge bucurându-se din plin de această evadare în micul colț de Rai creat de mama lor.
Kate Middleton speră că acest pas va inspira mai multe familii să iasă afară și să se bucure de natură. Căsuța din copac, cascada, vizuina, leagănul, podețul, pietrele pentru traversarea pârâului și focul de tabără fiind elemente gândite pentru a stimula spiritul de aventură al celor mici, dar și pentru a le creea amintiri frumoase la această vârstă.

Kate Middleton a venit aproape în fiecare zi, timp de cinci ani, în acest loc și a urmărit lucrările de la început, dar implicarea sa în proiectul grădinii de la Chelsea Flower Show a fost dezvăluită abia la începutul lui 2019, notează Daily Mail.

Ducesa i-a prezentat Reginei grădina pe care ea a amenajat-o cu scopul de a-i încuraja pe copii să petreacă mai mult timp în aer liber.
Kate a fost ajutată în acest proiect de arhitecții specializați în peisagistică Andree Davies și Adam White.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod